ASUS Armoury Crate 3070 ekran kartını görmüyor

KeremIRF

Hectopat
Dostlar merhaba,
Bende ASUS KO RTX 3070 ekran kartı var. Kartın üzerindeki RGB'leri kontrol etmek için ASUS Armoury Crate yazılımını yükledim (Aura artık Armoury Crate olmuş sanırım onu indirinde içinde gteliyor). Ancak uygulamayı indirip açtığım zaman RGB kontrol kısmı ekran kartımı görmüyor ancak başka bir marka RAM'i görebiliyor. İmleci "cihazlar" kısmının üzerine getirdiğimde ekran kartının ismi gözüküyor ancak tıkladığımda boş ekran çıkıyor. Ayarlar kısmındaki güncelleme merkezinde de gözüküyor. İnternette gördüğüm üzere normalde oradan ekran kartının değerleri gözüküyor. Yazılımı birkaç kere farklı şekillerde silip geri yükledim.

Ekran kartının sürücülerini de güncelledim ancak hiçbir şekilde gözükmüyor. İnternette baktığım başka çözümlerde PC'deki tüm aydınlatma uygulamalarını silip ilk Armoury Crate'i yükleyince oluyor yazmışlar ancak o da olmadı... Normalde kasamın aydınlatmalarını (soğutucu, RAM, fanlar, anakart) kontrol etmek için MSI Mystic Light kullanıyorum ancak orada da gözükmüyor. Yani ekran kartının aydınlatmalarını hiçbir yerden kontrol edemiyorum. Foruma da baktım ancak kesin bir çözüm bulamadım. Bu sorunu nasıl düzelteceğimi bilen varsa anlatabilir mi? (anakartım: MSI MPG X570 GAMING Edge Wi-Fi)

Sorunu çözebildin mi?
Bende de Asus ROG 6700 XT var ve Armory Crate tüm ROG cihazlarını görse de ekran kartını görmüyor.
İşin tuhaf tarafı aslında ekran kartını görüyor ama ARGB kısmında görmüyor.
6700XT.JPG

Resimdeki gibi 6700XT görünüyor.

6700xt2.JPG

Fakat seçtiğim renk modu vs etkin olmuyor.

Aygıt Listesi.JPG

Aura Sync kısmında da aygıt olarak 6700XT görünmüyor.

Bende de tuf gaming rtx 3060 var ne yaptiysam urunu gormuyordu . Kulakligim fusion 300
Modeli gorunurken o gozukmuyordu bende saldim biraktim bi gun kulaklik ayari yapicakken karsima ekran karti geldi . Asus driverleri bu konuda degisik ugrasirsin cozemezsin sonra biran tataaa 😂 Sal gitsin hocam tavsiyemdir 😂

Bende de tuf gaming rtx 3060 var ne yaptiysam urunu gormuyordu . Kulakligim fusion 300
Modeli gorunurken o gozukmuyordu bende saldim biraktim bi gun kulaklik ayari yapicakken karsima ekran karti geldi . Asus driverleri bu konuda degisik ugrasirsin cozemezsin sonra biran tataaa 😂 Sal gitsin hocam tavsiyemdir 😂
aynı sorundan müzdariptim 3070 ekran kartımı görmüyordu, siteye girdim bi kaç araştırma yaparken sonuç bulamayınca ledleri kapatmak için uygulamaya gittiğimde kendiliğinden karşıma çıktı o_O

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı