ASUS Aura Sync efekt nasıl yapılır?

alicanaslan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Aura Sync uyumlu klavyem anakartım RAM'lerim ve kasa fanlarım var. Ben klavyeden kasaya doğru bir renk geçişi efekti yapmak istiyorum fakat uygulamayı tam olarak çözemedim. Yapılır mı yapılırsa nasıl yapılır? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Maalesef sistem o şekilde ilerlemiyor Aura Sync menüsünde. Genel anlamda senkron olmasının istediğin donanımların hepsine aynı anda animasyon uyguluyor. Bahsettiğini yapmak için Signal RGB programını kurmanı öneririm. Hatta ücretli versiyonunda birçok oyuna göre de senaryolar mevcut. Biraz kurcalayınca istediğin rengi istediğin yerden istediğin animasyonla geçirirsin :)

Maalesef sistem o şekilde ilerlemiyor Aura Sync menüsünde. Genel anlamda senkron olmasının istediğin donanımların hepsine aynı anda animasyon uyguluyor. Bahsettiğini yapmak için Signal RGB programını kurmanı öneririm. Hatta ücretli versiyonunda birçok oyuna göre de senaryolar mevcut. Biraz kurcalayınca istediğin rengi istediğin yerden istediğin animasyonla geçirirsin :)
Tuf Gaming B450M PRO S ARGB desteğine sahip mi bilginiz var mı? ARGB Şerit LED alıp takmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı