Çözüldü ASUS Aura Sync renkleri değiştirmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ugurozturk

Hectopat
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar ASUS armoury crate'yi kurdum. Anakartımı görmesine rağmen renk komutu veriyorum fakat renkler değişmiyor. Kulaklık, klavye, RAM, ekran kartında ise renk komutu sorunsuz çalışıyor. İşlemci soğutucum Cooler Master ML120 Lite aura Sync destekliyor fakat bağlantıyı yanlış mı yaptım bilmiyorum ama doğru olduğunu düşündüğüm halde yine sonuç alamıyorum. Anakart ve sıvı soğutmaya bir türlü komut veremiyorum. Bu arada armoury crate sıvı soğutmayı da görmüyor. Anakart: TUF B360 PRO GAMING sıvı soğutma: Cooler Master Liquid 120 Lite. Bir küçük video çektim YouTube'a upload yaptım bakarsanız sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıvı soğutmanın RGB çıkışını RGB header'a bağlayınca renk geliyor fakat program ile komut veremiyorum. Ve anakartın kırmızı yanan ışığı ise beyaz renk oluyor tuhaf. Arkadaşlar bağlantı sorunu var ise yardımcı olmanızı bekliyorum. İyi günler.

Sorun çözülmüştür. Kullanmış olduğumuz anakart tek modül renk vermekteymiş. Yeni anakart aldık sorun ortadan kalktı. Klavye, mouse, anakart, ekran kartı, işlemci sıvı soğutma, kasa RGB fanı, RAM olmak üzere sistem tamamen ASUS Aura Sync uyumlu olmuştur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı