ASUS B450M-K Windows 11 BIOS güncellemesi yok

KingMiddleton

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Developer
Bildiğiniz gibi ASUS anakartlara Windows 11'i destekleyen bir BIOS güncellemesi gönderdiler.
Burada güncellemenin geldiği ve indirebildiği gözükmekte.

1628205400102.png

Ancak tıkladığımız zaman güncellemeyi göremiyorum.

1628205436114.png

Diğer anakartların güncellemelerine baktığımda hepsinde olduğunu gördüm bir bug falan mı yoksa unutmuşlar mı? :D

Bu güncellemeyi yapmanız şart değil Windows 11 kullanabilmek için. Herhangi bir ayar yapmanıza gerek kalmayan bir BIOS sürümüdür bu. Yani bu ayarları manuel olarak da yapabilirsiniz. Bu ASUS'un sitesinde belirtilmiş zaten.

AMD için aşağıdaki adımları takip edin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu güncellemeyi yapmanız şart değil Windows 11 kullanabilmek için. Herhangi bir ayar yapmanıza gerek kalmayan bir BIOS sürümüdür bu. Yani bu ayarları manuel olarak da yapabilirsiniz. Bu ASUS'un sitesinde belirtilmiş zaten.

AMD için aşağıdaki adımları takip edin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öyle mi? Ben zaten Windows 11 kullanıyorum sadece daha optimize olur diye yüklemek istemiştim. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı