ASUS B550 Anakartta Hata Olabilir mi?

Ardattt

Centipat
Merhaba,
İki gün önce bir bilgisayar topladım, fakat bilgisayarda Wi-Fi özelliği yok, yani ne aygıt yöneticisinde herhangi bir Wireless adaptörü gözüküyor ne de bağdaştırıcı ayarlarını değiştirme kısmında Wi-Fi diye bir seçenek var.
Sorunu bilgisayarı açtığımdan beri araştırıyorum, bakmadığım kaynak kalmadı, buraya da danışmak istedim.
Daha önce anakartta Wi-Fi özelliği yok dedi birisi fakat anakartta Intel Wi-Fi 6 AX200 mevcut, yani normalde aygıt yöneticisinde gözükmesi gerekmez miydi? Aygıt yöneticisinin fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz, okuduğunuz için teşekkür ederim.

Antenleri takmadım fakat antenler güçlendirici değil mi? Onları takmadan Wi-Fi özelliğini kullanamıyor muyum?

İçinden çıkan aparatı anakartın arkasındaki Wi-Fi yazan yan yana 2 yuvaya takmanız gerek yoksa zaten çalışmaz laptop değil dostum bunlar

Tamamdır çok teşekkür ederim hocam bunu nasıl düşünemedim .

Hocam yararlı bulduklarınız beğenmeniz en yararlı bulduğunuza ise en iyi cevap ödülünü vermeniz hem bizim açımızdan hem de Technopat kuralları açısından daha doğru olacaktır. Bu arada teşekkür etmenizde bir sakınca yok ama beğenerek göstermeniz daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…