Asus DirectCU II GTX 770 SLI Oyun FPS Ölçümü

Hocam oyununuz orjinal ise update güncelleyin değilse internetten indirin sorun büyük oranda çözülüyor ben tek 760'la ultra açıyorum .

Oyun orijinal başta da dediğim gibi, yazıyı okumadınız herhalde. Sadece Battlefield 4 ve COD Ghost orijinal değil. Son güncellemeler yüklü, fakat sorun aynı. Sizinki orijinal mi?

Evet benimki de orjinal 1360x768 çözünürlükte bütün ayarlar ultra en düşük 21 ortalama 32 fps aldım.Ara sıra takılmalar oluyordu texture'yi high yapınca düzeldi.

Anlamıyorum gerçekten sistem çok iyi bu oyunda takılıyor. Bence oyun özürlü :-D

Oyun bayağı özürlü medium'da bile gpu'ya çok yükleniyor siz ayarları biraz düşürün .

Konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat hala aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa sorunlarını çözelim. Daha önce WD'nin kasma sorununa @Recep Baltaş ve @Ali Güngör bir videoda değinmişlerdi. Kasmanın sebebi oyunu torrentten indirenlerin yanında "winlogin" ve "ltc" adlı küçük yazılımcıkları beraber getirmesinden kaynaklı. Bu yazılımlardan "winlogin" tahminimce ltc'nin ayarlarını yapıp çalışmasını sağlıyor. LTC dediğimiz ise bir scrypt çevrim içi para birimidir. Bu LTC olarak gelen program sizin işlemci ve gpu(genelde atiler daha çok tercih edilir) gücünüzü kendi cüzdanını doldurmak için tam güç kullanıyor. Yaptığı matematiksel hesaplamalar ile para kazandırıyor. Elbette size değil, dosyayı bu şekilde torrente yükleyen abimize. Kurtulmak için ya bu dosyaları bulup silmelisiniz yada anti virise taratmalısınız.

Watchdogs orjinalmiş ozaman oyunu güncelleyin performans artışı %50 ye kadar cıkıyor HD6870 le mediumda oynuyordum takılıyordu şimdi ise biraz overclock yaptım ve highda kasma yok

Peki önerir misiniz sli yı ?

Peki önerir misiniz sli yı ?
SLI kesinlikle öneririm. Çünkü artık birçok oyuna desteği var ve son derece performanslı. Görüyorsunuz ki sıkıntısız birçok oyunu oynayabiliyorum.
Watchdogs orjinalmiş ozaman oyunu güncelleyin performans artışı %50 ye kadar cıkıyor HD6870 le mediumda oynuyordum takılıyordu şimdi ise biraz overclock yaptım ve highda kasma yok
Oyun güncel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…