Asus DirectCU II GTX 770 SLI Oyun FPS Ölçümü

Online oyun benim tarzım olan bir oyun değil malesef. Hiç haz etmem. :-D Dikey senkronizasyonu kapattığım halde sabit kalıyor. Bence daha yüksek fps artışı verebilir. Ayrıca SLI hakikaten çok performans artışı sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Teşekkürler. Para bende de yoktu fakat yaz aylarında çalıştığımla kazanıp aldım. Size de nasip olması dileğiyle.

İkinci ekran kartı parasına değecek bir performans vermemiş çoğu oyunda. Anakartın iki slotuda 16x olsaydı belki parasını hakedebilirdi. Yanlış görmüyorsam anakartınız SLI/CF ile 2 ekran kartınıda x8 olarak görüyor.

Zaten SLI x8 olarak görür. İki ekran kartıda SLI'da x16 olarak çalışmaz. Ekran kartlarıda 1 ve B2 slotuna takılı. Sonuç olarak ben bu sisteme para verip almadım. MSI GT70 2OD Dragon Edition 2 modeli ile takas gibi birşey oldu. Böylece kullanıyorum işte.

Biliyorum işte öyle bir teknoloji olsa SLI'ye harcadığın paraya değer demek istiyorum. Siz takas yapmış olabilirsiniz.

Peki sizce birini satmalı mıyım?
Ben olsam Directx 12 çıkmadan satardım. Kartlar destekleyecek olsa bile Directx 12 çıktığında değer kaybedecektir. Tek kart ile 60'dan fazla fps elde ediyorsunuz zaten hem boşuna elektirik harcıyor fazladan öbür kart. Aldığın parayı kenara atarsın Directx 12 çıktığında da elindeki kartıda satar tam destekli bir tane kart alırsın memnun kalmazsan 770'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…