Merhabalar bahsettiğim modemden almayı düşünüyorum ama internet sitelerindeki kötü yorumlar beni korkutuyor aranızda kullananlar var mı? Kopma sorunları ve çekmemesiyle ilgili şikayetler okudum böyle sorunlar gerçekten var mı? Yoksa kullanıcıların ayarlarını yapamaması mı fiyatı yüksek bir modem olduğundan dolayı detaylı araştırdım. Cevaplarınızı bekliyorum.
Keenetic Extra DSL AC1200 Whole Home Wi-Fi Kablosuz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Mbps Wireless Dual Band en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
TP-Link Archer VR1200 AC 1200 Mbps Wireless Dual Band en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus dan şaşmanı önermem bende ona denk ac-750 modeli var hiç sorun yaşamadım vatandan almıştım hatta bende vr300 düşünüyordum ama mağazada çalışan kişiler sürekli arızaya geldiğini söyledi hem asus un 3 yıl birebir değişim garantisi var buda ne kadar ürünün arkasında durduğunu gösteriyor.
Evet doğru ancak o gördüğünüz şey lab ortamında test edilmiş sonuçlar. Zaten ülkemizde 100mbps üzerinde hız pek bulunmuyor. Önemli olan modemin sağladığı sinyal gücü, ac teknolojisinin bant genişliği değil.