ASUS DSL AC-51 iyi mi?

Makaleler
4
Yer
Hatay/İskenderun
Merhabalar bahsettiğim modemden almayı düşünüyorum ama internet sitelerindeki kötü yorumlar beni korkutuyor aranızda kullananlar var mı? Kopma sorunları ve çekmemesiyle ilgili şikayetler okudum böyle sorunlar gerçekten var mı? Yoksa kullanıcıların ayarlarını yapamaması mı fiyatı yüksek bir modem olduğundan dolayı detaylı araştırdım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Asus cihazlarda yazılımsal sorunlar çok fazla yaşanıyor onun yerine Keenetic Extra DSL modemi almanı öneririm.
İnceleme Videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus dan şaşmanı önermem bende ona denk ac-750 modeli var hiç sorun yaşamadım vatandan almıştım hatta bende vr300 düşünüyordum ama mağazada çalışan kişiler sürekli arızaya geldiğini söyledi hem asus un 3 yıl birebir değişim garantisi var buda ne kadar ürünün arkasında durduğunu gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı