Asus DSL-AC750 Yüksek Packet Loss

Ederleyzi

Kilopat
Yer
Türkiye
Arkadaşlar bu gün modemim eskidiği için yeni bir modem aldım. ASUS DSL-AC750 kurulumunu yaptım 5GHz bant genişliğinde bağlandım bilgisayarımdan 1 telefon bağlı şu an internete Apex Legends oyununda daha önce yaşamadığım bir sorunu yaşıyorum. Packet loss %50 - %70 arasında durmadan geziyor ve lag yapıyor oyunda otomatikman olarak ne gibi bir çözüm yolu bulabilirim araştırmama rağmen bir çözüm yoluna rastlamadım daha önce kullandığım modemde böyle bir sıkıntı yoktu.
İnternet değerlerim:

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hat değerlerinde bir sıkıntı gözükmüyor.
Telefonu ağdan çıkarın deneyin, olmadı kablolu bağlantıyı deneyin.
Zaten kablolu bağlantı yapıyorum telefondan çıkarıp denedim ama yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum bu modemi aldığımda böyle bir sorun yaşadım ilk defa. Sizce modemde bir sıkıntı olabilirmi ? ADSL hattından gelen kabloyu değiştirmeyi planlıyorum açıkcası türktelekom ekiplerini çağırarak kaç TL isterler ise vericeğim ve kabloyu değiştireceğim 3 yıldır değişmedi ADSL hattından gelen kablo.

Arkadaşlar bu gün modemim eskidiği için yeni bir modem aldım. ASUS DSL-AC750 kurulumunu yaptım 5GHz bant genişliğinde bağlandım bilgisayarımdan 1 telefon bağlı şu an internete Apex Legends oyununda daha önce yaşamadığım bir sorunu yaşıyorum. Packet loss %50 - %70 arasında durmadan geziyor ve lag yapıyor oyunda otomatikman olarak ne gibi bir çözüm yolu bulabilirim araştırmama rağmen bir çözüm yoluna rastlamadım daha önce kullandığım modemde böyle bir sıkıntı yoktu.
İnternet değerlerim:

Eki Görüntüle 419484
çözüm bulabildiniz mi acaba hocam aynı sorunu bende fortnite'ta yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı