ASUS DSL-AC88U AC3100 alınır mı?

abaayyy

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Matematik Öğr.
Kötü bir modemim var ve ondan kurtulmak istiyorum. Asus Dsl-ac88u modem sizce nasıldır? Şu an fiyatı 1.503 TL, almaya değer mi? Digiturk Play ve IPTV abonelikleri var. SmartTv dışında bir bilgisayar ve 3 telefon modeme bağlı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir müddet bunu düşündüm ve o kadar para vermemeye karar verdim. Yeni nesil olan Tp-link Vr2800 modele yöneldim. Fakat oda biraz tuzlu olunca ondanda vazgeçtim. İnceleme ve videolara bakarak en uygun f/p ürünü Tp-link Vr400 e karar verdim. Hepsiburada'da wifi genişletici ile beraber 444 TL gibi uygun bir fiyata aldım. Sizde aynı şekilde Vr600 modeline bakabilirsiniz. Vr600+wifi genişletici ile beraber 565 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz. Benim fikrim o kadar para vermemeniz.

Bende bir müddet bunu düşündüm ve o kadar para vermemeye karar verdim. Yeni nesil olan Tp-link Vr2800 modele yöneldim. Fakat oda biraz tuzlu olunca ondanda vazgeçtim. İnceleme ve videolara bakarak en uygun f/p ürünü Tp-link Vr400 e karar verdim. Hepsiburada'da wifi genişletici ile beraber 444 TL gibi uygun bir fiyata aldım. Sizde aynı şekilde Vr600 modeline bakabilirsiniz. Vr600+wifi genişletici ile beraber 565 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz. Benim fikrim o kadar para vermemeniz.
Asus modemler bana daha cazip geliyor. Kullanan herkes tavsiye ediyor. DSL AC-51, AC-68U ve DSL-AC-88U arasında kaldım.

Türkiye şartlarında o harika modemler kullanışsız olur zaten.:)
Dsl-Ac 51 Media tek chipset kullanıyor ve şikayetler baya fazla.
Tp-link i araştırın derim.

O kadar para modeme verilir mi yazık günah sanki ne yapacaksınız. Alın 300-400 liralık bir modem işinizi görecektir. O paraya insanlar bilgisayar topluyor. :)
Kötü bir huyum var. Almışken iyi bir şey alıp uzun süre kullanmak. Taksitle alacağım. Hepsiburada.com 3 taksit yapıyor, ilave olarak bankadan da 3 taksit yapacağım.

Aklında deli sorular. :D Halini inan çok iyi anlıyorum. Çünkü bende öyleyim. Fakat sana şöyle söyleyim değmez o paralara.
MediaTek chipsetten dolayı şikayetler mevcut çok ısınıyor ısınınca performans kaybı oluyor gibisinden.

Kötü bir huyum var. Almışken iyi bir şey alıp uzun süre kullanmak. Taksitle alacağım. Hepsiburada.com 3 taksit yapıyor, ilave olarak bankadan da 3 taksit yapacağım.
Her fiyat aralığının en iyi ürünü var. Bu mantıkla giderseniz o zaman gider dünyanın en kaliteli arabasını almanız gerekir. Bende sizin gibi düşünüyorum almışken iyisini alıyım bir kere alayım. Fakat bütçeyi fazla abartmanın manası yok. Asus modemler gayet güzel. AC-750 kullanıyorum gayet memnunum.

Aklında deli sorular. :D Halini inan çok iyi anlıyorum. Çünkü bende öyleyim. Fakat sana şöyle söyleyim değmez o paralara.
Aynen öyle. :) Bilgisayarın bazı bileşenlerini yükseltiyorum. SSD mi Samsung 970 Evo 500 Gb ile değiştirdim. Intel 9260 Wifi kartı sipariş ettim. Sıra modem cihazında. Zyxel marka VMG 3312-B10B model modem beni çıldırtmak için elinden gelen her şeyi deniyor. İstemeye istemeye modem alıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı