Asus Dsl-N12E veya Dsl-N14U ?

sürevvar

Hectopat
Katılım
24 Temmuz 2013
Mesajlar
565
Makaleler
1
Arkadaşlar komşumuzun internetinden wifi ile bağlanıyorum ancak belli bir süre sonra yavaşlamalar oluyor. Bu sorun sadece bende değil diğer kullananlarda da oluyor, modem ısınınca böyle bir sorun ortaya çıkıyor.

Ben modemi değiştirmeyi düşündüm. Komşu da kabul etti ancak hangi modemi alayım diye düşünüyorum. Aklımda iki modem var.


İkisi arasındaki farklar ne ve hangisini öneriyorsunuz? Detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Demek ki binde bir Pikatel'lerde ısı sorunu yaşanabilinirmiş! Combo serisi oldukça popüler ve kullanmı kolay, bağlantıda sorun yaşamayan bir modem olarak biliyorum ve ısı sorunu yok. Ama sendeki sorun bence modemden değilde çalışmasını sağlayan 9Volt'luk adaptörden olabilir. Aşırı besleme yapması modemi gereksiz yere ısınmasına neden olabilir. Çok uzun zamandır kullanan kişileri tanıyorum hem Combo hemde Quartet oldukça memnun ve hiç ısı sorunu olmadı. Sen yinede bir kontrol et, olmadı teknik servisine (elkotek) bir danışmanda fayda olacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı