ASUS DSL-N16 alınır mı?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Bence asla bu fiyatı hak etmiyor. Zaten sorun yaratma ihtimali yüksek modemlerden birisi. Ben yakın bir zamanda "Dolap" uygulamasından 2. el bir TP-Link TD-W9970 modem almıştım 150TL civarlarında. Şu an herhangi bir sorun yok. Kimden aldığınızı inceleyerek 2. el alabilirsiniz. Hatta uygulamada 1 gün içinde kontrol edip eğer bir sorun varsa tekrar iade etme hakkınız oluyor. Sıfır olarak o bütçeden bile aşağı olmasını istiyorsanız Vodafone H300S'e bakabilirsiniz.

Bence asla bu fiyatı hak etmiyor. Zaten sorun yaratma ihtimali yüksek modemlerden birisi. Ben yakın bir zamanda "Dolap" uygulamasından 2. el bir TP-Link TD-W9970 modem almıştım 150TL civarlarında. Şu an herhangi bir sorun yok. Kimden aldığınızı inceleyerek 2. el alabilirsiniz. Hatta uygulamada 1 gün içinde kontrol edip eğer bir sorun varsa tekrar iade etme hakkınız oluyor. Sıfır olarak o bütçeden bile aşağı olmasını istiyorsanız Vodafone H300S'e bakabilirsiniz.

2.El çok düşünmüyorum. Sıfır olarak önceden açtığım bir konuda Tenda V300 önerilmişti. Vodafone H300S'IDE radarıma aldım. Acaba hangisini tercih etmeliyim?

Tenda V300'de 5 GHz yok. Vodafone H300S'de var. H300S daha iyi bir tercih olurdu.
Kablolu bağlantı kullanacağım daha çok. Herhangi bir stabilite problemi veya dalgalanma yaşama ihtimalim var mı? Huawei yapmış galiba modemi ama "vodafone" adı altında pazarlanıyor. Güveniyorum marka olarak Huaweiye.

Şu anki fiyatında bu modem alınır mı? Daha ucuza daha iyi modem tavsiyeniz var mı acaba? Omni DSL dışında.

Kaç para olursa olsun uzak durulması gereken bir modem. Kronik arızalı bir modem. Şansına altyapına göre sıkıntı çıkarır çıkarmaz belli olmuyor.

Kaç para olursa olsun uzak durulması gereken bir modem. Kronik arızalı bir modem. Şansına altyapına göre sıkıntı çıkarır çıkarmaz belli olmuyor.

Sizin bir öneriniz var mı acaba? Çok yüksek hızlarda kullanmayacağım. 1-2 sene 35 Mbit daha sonra 100 Mbit düşünüyorum. Wi-Fi olarakta aynı oda neredeyse her zaman.

Ayne öyle 2 senedir bir defa olsun sıkıntı çıkarmadı. Tabi yeni firmare çıktığında arayüzden güncellemesini yapacaksın!

asus-dsl-n16-yazılım-güncelleme-3.jpg
asus-dsl-n16-yazılım-güncelleme-3.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı