ASUS DSL-N16'ya Firmware güncellemesi yaparken yarıda kesildi

smtkrrsln

Hectopat
Daha fazla  
Modemime Firmware güncellemesi yapacaktım. Dosyayı indirdim ve kuruluma başladım. Kurulumun ortasında bilgisayarım başka bir ağa bağlandı anlık olarak. Sonrasında ben tekrar ASUS modeme bağlandım. Fakat bir şey olmamıştı. Ben de dedim ki modemi yeniden başlatayım. Fakat yeniden başlattığımda sadece çalıştığını gösteren ışık yeşil yanıyordu. Ne DSL ne internet ne de Wi-Fi ışığı yanmıyordu. Reset tuşuna bastığım zaman herhangi aksiyon göremedim. Reset atamıyorum yani şu an modeme. Panele girişte yapamıyorum. Etherner kablosuyla denedim onlada olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemime Firmware güncellemesi yapacaktım. Dosyayı indirdim ve kuruluma başladım. Kurulumun ortasında bilgisayarım başka bir ağa bağlandı anlık olarak. Sonrasında ben tekrar ASUS modeme bağlandım. Fakat bir şey olmamıştı. Ben de dedim ki modemi yeniden başlatayım. Fakat yeniden başlattığımda sadece çalıştığını gösteren ışık yeşil yanıyordu. Ne DSL ne internet ne de Wi-Fi ışığı yanmıyordu. Reset tuşuna bastığım zaman herhangi aksiyon göremedim. Reset atamıyorum yani şu an modeme. Panele girişte yapamıyorum. Etherner kablosuyla denedim onlada olmadı.

Firmware güncellemesi tamamlanmadığı için modemin Firmware'i bozulmuş garantisi varsa garantiye yollayın.

Evet Wi-Fi üzerinden yaptım ya şimdi şeyi deniyorum kurtarma modu diye bir şey varmış onu yapmayı ama bu sefer de şey hatası alıyorum. Kurtarma modunda aygıt bulunamadı hatası.

İşte bozuk Firmware olduğu için aygıtı bulamaz bende ona benzer bir şey yaşadım düzeltmesi çok zor.

Garantisi varsa garantiye yollamanızı tavsiye ederim en sağlıklı yöntem budur.

Garantisi yoksa tanıdığınız güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürün modemi.

İşte bozuk Firmware olduğu için aygıtı bulamaz bende ona benzer bir şey yaşadım düzeltmesi çok zor.

Kurtarma moduna aldım modemi ama bilemiyorum ya hala bulamıyor.

Bir bilgisayarcıya götürsem bana modemin fiyatından fazla tamir fiyatı çıkarmaz değil mi :D

Kurtarma modu işlemez o modeme en iyisi garantiye götür sonuçta içindeki işletim sistemi bozulmuş.

Bir bilgisayarcıya götürsem bana modemin fiyatından fazla tamir fiyatı çıkarmaz değil mi :D

Bilemiyorum bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı