ASUS Dual 1660 Super Evo vs. INNO3D 1660 Super

martinscount

Decapat
Bu iki ekran kartı arasında kaldım. Ryzen 3600 ile kullanacağım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Screenshot_20200911-011721.png

Bütçenizi 1 tık arttırısanız Gigabyte tavsiye ederim 2.300 TL civarı bulabilirsiniz.
Ama eğer yükseltemesseniz INNO3D'ye hiç bulaşmayın derim.
2 fanlı modelinden mi bahsediyorsunuz yoksa 3 fanlı olanı mı? 3 fanlı olanı kasama sığar mı emin değilim. Aerocool One Frost kullanacağım ve 327mm ekran kartı desteği varmış. 2 fanlı olanı ise çok ısınıyormuș sanırsam, o yüzden pek sıcak bakmıyorum.

2 Fanlı modelinden mi bahsediyorsunuz yoksa 3 fanlı olanı mı? 3 fanlı olanı kasama sığar mı emin değilim. Aerocool One frost kullanacağım ve 327mm ekran kartı desteği varmış. 2 fanlı olanı ise çok ısınıyormuș sanırsam, o yüzden pek sıcak bakmıyorum.

Ben kendim GTX 1660 Super 3 fanlı olanı kullanıyorum gayet memnunum kasaya sığıyorsa kesinlikle tavsiye ederim fakat siz yine de iyice araştırın kulanan arkadaşlara sorarsanız daha net bir fikir çıkar.

EVO serisi zaten termal tasarım olarak da yenilenmiş bir seri, gönül rahatlığıyla Asus alabilirsiniz. Fiyatı da güzel düşürmüş Amazon.

2-3 hafta önce Asus'un 3 farklı EVO 1660 Super modeli Hepsiburada'da 1900-2100 TL arası satılıyordu. Benzer bir indirim olmuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı