ASUS Dual 4070, 60 Hz 4K için yeterli mi?

laespade

Centipat
Daha fazla  
Selam yeni PC aldım. Elimde şu an Samsung M7 modeli olan 4K 60 Hz bir monitör bulunuyor. Sorum 60 Hz çok rahatsız eder mi? Monitörü değiştirmeli miyim? Genelde hikâyeli oyunlar oynuyorum.

Ekran kartım: ASUS Dual 4070.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam yeni PC aldım. Elimde şu an Samsung M7 modeli olan 4K 60 Hz bir monitör bulunuyor. Sorum 60 Hz çok rahatsız eder mi? Monitörü değiştirmeli miyim? Genelde hikâyeli oyunlar oynuyorum.

60 FPS hikayeli oyun için minimum standart bence rahatsız etmez.

Dlss'i performans moduna alırsın en kötü, 1080P internal render verirsin o bile 1440P dlss'siz native (orijinal) çözünürlükten daha net bir görüntü veriyor. Vrami hallettiğin sürece performansı illa çözersin. Gerek ayar düşürürsün gerek DLSS kart zaten güçsüz bir kart da değil. Al geç dostum.

Şu an bile kartın 60 FPS altı verdiği oyunlar var sadece bu da değil kartın vraminin yetmediği oyunlar bile var 4K da bence ya kartımin 4070 Ti Super yükselt hatta mümkünse 4080 ya da 2K monitör tercih etmelisin.

4K için 4080/3090 gibi kartlar ancak yeterlidir. DLSS ile kaliteyi düşürür halledersiniz ama kaliteyi de görmezsiniz.

ortalama 50 fps veriyor 4k da 4k monitörlerde 2k da var diye biliyorum 60+ fps alacağını düşünüyorum rdr2,cp2077 4k 30 ile 40 fps alıyor dlss ayarı fps arttırıyor 60 yapar sıkıntı olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı