4K bir panel alıp 2K mı kullanalım hocam? 4k parasına 2K oynamak mantıksızdır ve görüntünün daha kalitesiz görünmesini sağlar.Monitörlerin çözünürlüğü düşürülebiliyor diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum?
Elinde varmış zaten monitör.4K bir panel alıp 2K mı kullanalım hocam? 4k parasına 2K oynamak mantıksızdır ve görüntünün daha kalitesiz görünmesini sağlar.
Monitörlerin çözünürlüğü düşürülebiliyor diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum?
benim bi arkadaşım rtx 4060 ti 16 gb si vardı 4k yüksek ayar da god of var oynuyordu 80 fps civarı rtx 3070 de 4060 ti 16 gb ile eşit diye biliyorum sıkıntı etmez4K için 4080/3090 gibi kartlar ancak yeterlidir. DLSS ile kaliteyi düşürür halledersiniz ama kaliteyi de görmezsiniz.
Denemedim daha önce ama oyundaki çözünürlük ayarını değiştirince 2K gibi performans vermiyor mu?Görüntü çamur gibi oluyor doğal çözünürlüğün altına inince.
Denemedim daha önce ama oyundaki çözünürlük ayarını değiştirince 2K gibi performans vermiyor mu?
4k monitörler yapıları gereği 2kda çamur oluyor hocam, ama mesela 4k'yı 1080p'ye çekerseniz normal görüntü alabilirsiniz. Aynı şekilde 2k monitörlerde 1080p'de çamur oluyor ancak 720p'de normal gözüküyorlar.Denemedim daha önce ama oyundaki çözünürlük ayarını değiştirince 2K gibi performans vermiyor mu?
O tamamen kişisel tercihtir hocam bana az gelir, bir başkasına fazlasıyla yeterli gelir mesela.Arkadaşlar herkes beni yanlış anlamış şu an monitörede PC yede sahibim 4K için yeterli FPS veriyor ekran kartı DLSS açınca ben 4070 yeterli mi diye sormak istemedim 4K da 60 Hz azmı anlamında sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.