ASUS Dual 6700XT kasaya oturmuyor

Montajı tamamladıktan sonra 6+2 pinli kablolardan 2 tane lazım size. Tekinin tamamını kullanıp 8 pinlik girişe takacaksınız öbürünün ise sadece 6 pinlik kısmını kullanıp 6 pinlik girişe takacaksınız. Ekran kartını kasanın arkasına vidalamayı unutmayın.

Montaj esnasında ekran kartı fanlarına ellememeye çalışın. Yamulursa ses yapar biraz rahatsız eder sizi.

Teşekkür ederim arkadaşlar kusura bakmayın zırcahilim. Çok teşekkür ediyorum tekrardan. Sanırım montaj bitti artık çalıştırmaya çalışacağım. Vidaladım hocam sanırım DP - HDMI giriş taraflarını diyorsunuz.

Teşekkür ederim arkadaşlar kusura bakmayın zırcahilim. Çok teşekkür ediyorum tekrardan. Sanırım montaj bitti artık çalıştırmaya çalışacağım. Vidaladım hocam sanırım DP - HDMI giriş taraflarını diyorsunuz.
Evet hocam orda kasadaki deliklere gelen vida yerleri var ordan vidalayın.

Evet arkadaşlar ilk hata geldi :) fanın biri dönmüyor..

Dosya Ekleri

• 3291F440-6DAE-4B37-9647-B9EFB71B2CF0.jpeg
    3291F440-6DAE-4B37-9647-B9EFB71B2CF0.jpeg
    223,6 KB · Görüntüleme: 36
Çok anladığım şeyler değil ama kasa ile birlikte geldiği için aynı kabloyla birleştirilmişlerdir diye düşünüyorum. Windows kurunca bakacağım ama tahminimce sorunlu..

Sys_fan1 değil de Fan2'ye taktım onla alakalı olabilir mi acaba..

Ethernet kablosuda görmüyor, yüklemem mi gerekiyor ethernet sürücüsü felan, anakartta wifi var onu görmüyor, ekran kartını görmüyor neler yapmam lazım benim şuan kafayı yiyeceğim. Fan çalışmamasıyla başladık gerisi devam ediyor..

Son düzenleme:
Çok anladığım şeyler değil ama kasa ile birlikte geldiği için aynı kabloyla birleştirilmişlerdir diye düşünüyorum. Windows kurunca bakacağım ama tahminimce sorunlu..

Sys_fan1 değil de Fan2'ye taktım onla alakalı olabilir mi acaba..

Ethernet kablosuda görmüyor, yüklemem mi gerekiyor ethernet sürücüsü felan, anakartta wifi var onu görmüyor, ekran kartını görmüyor neler yapmam lazım benim şuan kafayı yiyeceğim. Fan çalışmamasıyla başladık gerisi devam ediyor..
Fan'ın ışığı çalışıyor da kendisi çalışmıyorsa güç kablosunu ve anakarta giden kabloyu kontrol edin. Kontrolcünüz varsa oraya da bakın.

Temiz kurulum Windows ise her şeyin çalışıyor olması lazım. O konuda bir bilgim yok.

Fan'ın ışığı çalışıyor da kendisi çalışmıyorsa güç kablosunu ve anakarta giden kabloyu kontrol edin. Kontrolcünüz varsa oraya da bakın.

Temiz kurulum Windows ise her şeyin çalışıyor olması lazım. O konuda bir bilgim yok.
Evet hocam tam olarak öyle. Ledleri yanıyor. Windows rufus ile bilgisayarı başlattım. Ethernet görmüyor, anakart wifi görmüyor umarım bios güncellemeyle felan alakalıdır deneyeceğim şimdi. Wireless adaptör buldum da bi tane..

Evet hocam tam olarak öyle. Ledleri yanıyor. Windows rufus ile bilgisayarı başlattım. Ethernet görmüyor, anakart wifi görmüyor umarım bios güncellemeyle felan alakalıdır deneyeceğim şimdi. Wireless adaptör buldum da bi tane..
Windows güncellemelerle ethernet düzeldi. İnşallah tek sorun fan kalacak onu da dediğiniz şekilde bir kontrol sağlayacağım. Umarım sorun yoktur.

Anakarttan bu kablolarda çıkmıştı bunlarla bir alakası yoktur değil mi fanların :/

Dosya Ekleri

• 7B169F0A-DBBF-44C7-BBB4-DDA3B194C475.jpeg
    7B169F0A-DBBF-44C7-BBB4-DDA3B194C475.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 82FBA2D2-B54C-4C77-90E4-110DDB6625A5.jpeg
    82FBA2D2-B54C-4C77-90E4-110DDB6625A5.jpeg
    112,9 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Windows güncellemelerle ethernet düzeldi. İnşallah tek sorun fan kalacak onu da dediğiniz şekilde bir kontrol sağlayacağım. Umarım sorun yoktur.

Anakarttan bu kablolarda çıkmıştı bunlarla bir alakası yoktur değil mi fanların :/
Attığınız kablolar SATA kablosu. Depolama birimlerinin veri aktarması için kullanılan kablolar. Bilgisayarınızdaki fanlar ile alakaları yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı