ASUS DUAL RTX 3060 O.C V2 12GB alınır mı?

RuzgarefecTR

Hectopat
Daha fazla  
Reisler ben bir bilgisayar topluyorum vatandan baktım bu ekran kartı 1660 Super'le aynı fiyat 200 TL daha pahalı. Arkadaşım diyor aynı wattı çekmez kötü alma falan diyor. Sizce performans verir mi?

7F68AFDC-8E52-4CD8-8B8F-CD9E55CDC000.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz 4060 varken.
4060 Ti var hatta, hem de daha ucuz.

Sistem için bütçeniz nedir? 1660 Super'in 13400 lira olması gerçek olamaz.

Reisler ben bir bilgisayar topluyorum vatandan baktım bu ekran kartı 1660 Super'le aynı fiyat 200 TL daha pahalı. Arkadaşım diyor aynı wattı çekmez kötü alma falan diyor. Sizce performans verir mi?

Eki Görüntüle 1953028
Maksimum 3-4 yıl gideri var olan bir kart gibi gelmeye başladı. Ama vram olarak gayet iyi.

Toplanacaksa kesinlikle başka yerden toplanmalı, onun dışında hazır sistem alınacaksa tavsiye ederim.

Hazır sistem kesinlikle almam bilgisyaarıda vatan harici bir yerden alma şansım yok.

Dostum o ücrete 2. el 3080 alabilirsin bir bak bence.

2. elde almam güvenmiyorum mining falan yapılabiliyor ama eğer mining anlayabileceğim bir şey varsa bakabilirim.

Alınmaz 4060 varken.

8 GB 4060.

4060 Ti var hatta, hem de daha ucuz.

Sistem için bütçeniz nedir? 1660 Super'in 13400 lira olması gerçek olamaz.

Sistem bütçem 40bin civarı sadece kasa.

2. elde almam güvenmiyorum mining falan yapılabiliyor ama eğer mining anlayabileceğim bir şey varsa bakabilirim.

Hocam miningli kartı anlama gibi bir şansınız yok içini açmadıkça ancak 6 - 18 ay arası garantili kartları o fiyatlara bulabilirsiniz ki (benim düşüncem) 1 yıla kadar mining yapılmış olan kart alıp kullanılabilir bir sıkıntı olmaz.

Hocam miningli kartı anlama gibi bir şansınız yok içini açmadıkça ancak 6 - 18 ay arası garantili kartları o fiyatlara bulabilirsiniz ki (benim düşüncem) 1 yıla kadar mining yapılmış olan kart alıp kullanılabilir bir sıkıntı olmaz.

Kral neden tertemiz miningsiz bir kart almak varken gidip miningli alayımki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı