ASUS DUAL RTX 3060 O.C V2 12GB alınır mı?

Kral neden tertemiz miningsiz bir kart almak varken gidip miningli alayımki?

Yanlış anladın miningli kart git al demiyorum satılan her kartta miningli değil. 8.5k ya 18 ay garantili 6800XT aldım 11 - 13k civarına çok temiz 6900XT alabilirsin tabii AMD tarafında. NVIDIA tarafında şu an kaba taslak baktığımda 8 - 12 ay garantili kartlar 12K 13K arası bir tarafta 3060 diğer tarafta 3080 fiyatta kayıp olmaz ortalama 1 yıllık garantiden feragat edersiniz neredeyse 2 kat performans alırsınız tabii bu benim fikrimce.

Hazır sistem kesinlikle almam bilgisyaarıda vatan harici bir yerden alma şansım yok.

2. elde almam güvenmiyorum mining falan yapılabiliyor ama eğer mining anlayabileceğim bir şey varsa bakabilirim.

8 GB 4060.

Sistem bütçem 40bin civarı sadece kasa.

Başka yerden hazır sistem almayıp Vatan'dan alırsan paranı çöpe atarsın.

Para dert değil, istemiyorum ben başka yerden konu nereden nereye geliyor ben ne soruyorum siz ne diyorsunuz bu ekran kartı 1660 Super'le aynı performansdamı diye soruyorum.

Hayır tabii ki arkadaşım. Fiyata aldanma 1660 stoku az olduğu için o kadar yüksek fiyatlara konulmuş 3060 1660'dan %50 daha performanslıdır.

Para dert değil, istemiyorum ben başka yerden konu nereden nereye geliyor ben ne soruyorum siz ne diyorsunuz bu ekran kartı 1660 Super'le aynı performansdamı diye soruyorum.

Hazır kasa niye almıyorsunuz? O paraya 1660S'de alınmaz 3060 da alınmaz. Vatan neden zorunlu?

Antalya'da İtopya gibi markalar yok sadece vatan var siparişde etmek istemiyorum hazır kasada arkadaşlarım hazır alırsan yükseltemezsin diyorlar.

Arkadaşlarından bilgisayar tavsiyesi alma bir daha. Gayet de yükseltiliyor. Ben 2200G, 240GB SSD ve tek kanal RAM olarak hazır sistem aldım şu an o sistemde fazladan 1 SSD, 1 HDD, 1 RAM sonradan değişmiş 1600 AF ve sonradan takılmış 5600XT var. Siparişle almanızı öneririm, kampanyalı ürünler varken fazladan para ödemeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı