ASUS Dual RTX 3060 V2 LHR mining OC ve UV ayarları

İşte ve uyurken kazdığım şekliyle böyle. Oyun oynarken kapatıyorum sadece miningi. Onun dışında dizi izlerken veya internette gezerken kapatmıyorum. 7/20 kazıyor gibi bir şey yani 😄 2miners Pool'da ETH kazıyorum ve ödemeyi nano olarak Binance cüzdanıma günlük alıyorum. 2Miners'ın sitesinde detaylı anlatımlar mevcut. Anlamadığın bir kısım olursa yine buradan yardımcı olurum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam bu iş bu videoda ki kadar kolay mı gerçekten. Ekran kartı için OC ayarı falan yapmıyor muyuz sıcaklık stabil olması için vs. normal Windows üstünde bu şekilde kazabiliyoruz yani. Bu arada çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
hocam bu iş bu videoda ki kadar kolay mı gerçekten. Ekran kartı için OC ayarı falan yapmıyor muyuz sıcaklık stabil olması için vs. normal Windows üstünde bu şekilde kazabiliyoruz yani. Bu arada çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz.

Evet kazıma başlamak baya basit. OC ve UV ayarları bundan farklı bir işlem. Karttan karta farklılık gösterdiği için kendin deneye deneye ideal ayarı bulacaksın. Ama aynı kartı kullanıyorsak benim OC ayarlarım aşağıdaki gibi. MSI Afterburner ile OC yapabilirsin.

Core Clock : -250
Memory: +1284
Power Limit: 65
Fan Speed: 72 (daha fazlasında fanlar çok ses yapıyor)

Evet kazıma başlamak bayağı basit. OC ve UV ayarları bundan farklı bir işlem. Karttan karta farklılık gösterdiği için kendin deneye deneye ideal ayarı bulacaksın. Ama aynı kartı kullanıyorsak benim OC ayarlarım aşağıdaki gibi. MSI Afterburner ile OC yapabilirsin.

Core clock: -250
Power limit: 65.
Fan Speed: 72 (daha fazlasında fanlar çok ses yapıyor)

Hocam ben;
Core clock: -502

Bu ayarlarda OC yapıp nvıdıa_lhr_gpu_only klasörü içindeki ETH pool BAT dosyasında ki cüzdanı değiştirip çalıştırdım. Başka bir ayar yapmama gerek var mı? LHR için ayrıca kod eklemek gerekiyor mu bu BAT dosyasına? Bu şekilde çalıştırdım 2miners sitesinde mh değeri sürekli dalgalandı. Bazen 34 bazen 29 bazen 17 bu normal mi?

Hocam ben;
Core clock: -502

Bu ayarlarda OC yapıp nvıdıa_lhr_gpu_only klasörü içindeki ETH pool BAT dosyasında ki cüzdanı değiştirip çalıştırdım. Başka bir ayar yapmama gerek var mı? LHR için ayrıca kod eklemek gerekiyor mu bu BAT dosyasına? Bu şekilde çalıştırdım 2miners sitesinde mh değeri sürekli dalgalandı. Bazen 34 bazen 29 bazen 17 bu normal mi?

Sitedeki değerler dalgalanır onda sıkıntı yok. Asıl mh değeri çalıştırdığın bat dosyasında görünen. Oradaki değer stabil mi ve kaç mh?

Sitedeki değerler dalgalanır onda sıkıntı yok. Asıl mh değeri çalıştırdığın BAT dosyasında görünen. Oradaki değer stabil mi ve kaç mh?

Hocam BAT dosyasında ortalama 29 civarıydı sanırım eve gidince tekrar bakıp dönüş yapacağım.
Sitedeki değerler dalgalanır onda sıkıntı yok. Asıl mh değeri çalıştırdığın BAT dosyasında görünen. Oradaki değer stabil mi ve kaç mh?

Hocam ben bugün tekrar açtım, BAT da 28-29-30 civarı mh veriyor. Ortalama 130-138W enerji çekiyor. Bu değerler normal mi? Yoksa zamanla mı artıyor. 1 gün bıraksam faydası olur mu? Kart bu; RTX 3060
Driver olarak 496.49 sürücüsünü kursam faydası olur mu acaba?
@The Theseus hocam sizde yorum yapabilir misiniz rica etsem?

Dosya Ekleri

• mining.png
    mining.png
    12,7 KB · Görüntüleme: 52
  • mining2.png
    mining2.png
    13,2 KB · Görüntüleme: 66
  • 3.png
    3.png
    98,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 4.png
    4.png
    106,1 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Hocam BAT dosyasında ortalama 29 civarıydı sanırım eve gidince tekrar bakıp dönüş yapacağım.

Hocam ben bugün tekrar açtım, BAT da 28-29-30 civarı mh veriyor. Ortalama 130-138W enerji çekiyor. Bu değerler normal mi? Yoksa zamanla mı artıyor. 1 gün bıraksam faydası olur mu? Kart bu; RTX 3060
Driver olarak 496.49 sürücüsünü kursam faydası olur mu acaba?
@The Theseus hocam sizde yorum yapabilir misiniz rica etsem?
T-Rex'e geçin hocam değerler düşük. Ya da önce Core'yi -400 -350 gibi arttırın yükselmezse T-Rex.

T-rex'e geçin hocam değerler düşük. Ya da önce Core'yi -400 -350 gibi arttırın yükselmezse t-rex.

Hocam bu işte çok yeniyim. 2minersdan indirdiğim RAR dosyasında LHR kartlar için olan ETH pool BAT dosyasını cüzdanı değiştirip çalıştırdım. T-rex'e nasıl geçebilirim? Exe'yi çalıştırmam yeterli mi? BAT dosyasındaki miner.exe yerine t-rex exe yazmam mı gerekiyor?

Dosya Ekleri

• 5.png
    5.png
    41,9 KB · Görüntüleme: 70
Hocam bu işte çok yeniyim. 2minersdan indirdiğim RAR dosyasında LHR kartlar için olan ETH pool BAT dosyasını cüzdanı değiştirip çalıştırdım. T-rex'e nasıl geçebilirim? Exe'yi çalıştırmam yeterli mi? BAT dosyasındaki miner.exe yerine t-rex exe yazmam mı gerekiyor?
2Miners'te Nano olarak mı alıyorsun hocam ödemeyi?
Releases · trexminer/T-Rex burdan Win olanı indir. İçindeki 2miners ETH olan dosyadan ETH ya da Nano cüzdan kodunu gir kaydet kapat. Sonra başlat 15 dakika sonra görünür havuzda. Senin önce MH'yi çözmen gerek tabii bu kolay.

t-rex.exe -a ethash -o stratum+tcp://eth.2miners.com:2020 -u YOUR_WALLET_ADDRESS -w RIG_ID -p x
pause bunu kopyala yapıştır yap istersen ondan sonra cüzdan kodunu yapıştırırsın.

Releases · trexminer/T-Rex burdan Win olanı indir. İçindeki 2miners ETH olan dosyadan ETH ya da Nano cüzdan kodunu gir kaydet kapat. Sonra başlat 15 dakika sonra görünür havuzda. Senin önce MH'yi çözmen gerek tabii bu kolay.

t-rex.exe -a ethash -o stratum+tcp://eth.2miners.com:2020 -u YOUR_WALLET_ADDRESS -w RIG_ID -p x
pause bunu kopyala yapıştır yap istersen ondan sonra cüzdan kodunu yapıştırırsın.
Bi dene hocam video bulamadım Türkçe bulursam atayım.
şuna bir bak hocam.
Bir de hocam kart ısınıyor. Fan arttırın Power Limit de 70'de kullanıyordum 120W çekiyordu şimdi Hive OS'a geçtim tam da hatırlayamadım şimdi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı