ASUS Dual RTX 3060 V2 LHR mining OC ve UV ayarları

bende sizinle aynı ekran kartını(3060 lhr v2) kullanıyorum. mining işinde yeniyim, hatta bugün girdim. t-rex'i indirdim oraya eth cüzdanımı ekledim ve ETH-ethermine.batını çalıştırdım ama 26 mhs ile kazıyor.

msi after'daki değerleri de aynı yaptım. bir şeyleri yanlış mı yapıyorum? görev yöneticisinde performansa bakıyorum ekran kartı kullanımı %10-%15 bazen %1 lerde. ekran kartı kullanımı yüksek olmasıo gerekmiyor mu mining yaparken?
Aramıza hoş geldin o zaman :D Görev yöneticisinde %10-9 falan görünür zaten. HWMonitor indirip bilgisayardaki tüm parçaların değerlerini görebilirsin. Oradan bir kullanımı kontrol et. Değerleri MSI Afterburner'da girdikten sonra tik işaretine basarak onaylaman gerekiyor. Bunu yaptın değil mi?

Aramıza hoş geldin o zaman :D Görev yöneticisinde %10-9 falan görünür zaten. HWMonitor indirip bilgisayardaki tüm parçaların değerlerini görebilirsin. Oradan bir kullanımı kontrol et. Değerleri MSI Afterburner'da girdikten sonra tik işaretine basarak onaylaman gerekiyor. Bunu yaptın değil mi?
hoşbulduk :) evet tik işaretine yani uygulaya basıyorum.
ama sorunu çözdüm. evga'yı indirdim OC değerlerine onun üzerinden yaptım fakat sizdekinden farklı değerler. ama hala aynı hasrate ile kazıyordu. sonra not defterine arkadaşın kodlarını yapıştırıp kendi walletımı yazdım 32.64 değerine çıktı. ekran kartın sıcaklığı da 55 derece stabil.

Hoşbulduk :) evet tik işaretine yani uygulaya basıyorum.
Ama sorunu çözdüm. EVGA'yı indirdim OC değerlerine onun üzerinden yaptım fakat sizdekinden farklı değerler. Ama hala aynı hasrate ile kazıyordu. Sonra not defterine arkadaşın kodlarını yapıştırıp kendi walletımı yazdım 32.64 değerine çıktı. Ekran kartın sıcaklığı da 55 derece stabil.

Fanları arttır 45 50 derecede kaz
VRAM sıcaklığı rahat arada 20 derece fark oluyor.

hocam size bir sorum daha olacaktı. gün içerisinde sıcaklık 52-53 dereceye çıktı, bunun sebebi çalıştıkça ısınmasından kaynaklı mıdır, yoksa gün içerisinde odamdaki sobayı yaktığım için odanın sıcak olmasından kaynaklı mıdır? oda sıcak olduğu için diye yorumluyorum ama size de danışayım dedim. mining yaparken dizi, film izleme, internette dolaşmamda bir sakınca var mıdır? oyun oynayacağım da kapatıyorum sadece

Hocam size bir sorum daha olacaktı. Gün içerisinde sıcaklık 52-53 dereceye çıktı, bunun sebebi çalıştıkça ısınmasından kaynaklı mıdır, yoksa gün içerisinde odamdaki sobayı yaktığım için odanın sıcak olmasından kaynaklı mıdır? Oda sıcak olduğu için diye yorumluyorum ama size de danışayım dedim. Mining yaparken dizi, film izleme, internette dolaşmamda bir sakınca var mıdır? Oyun oynayacağım da kapatıyorum sadece.

E haliyle hocam oda sıcak olunca sıcaklık artar. Film ya da internetde gezinmek sadece hashrate düşürür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı