ASUS Dual RTX 3060 V2 LHR mining OC ve UV ayarları

Bir dene hocam video bulamadım Türkçe bulursam atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuna bir bak hocam.
Bir de hocam kart ısınıyor. Fan arttırın Power limit de 70'de kullanıyordum 120W çekiyordu şimdi Hive OS'a geçtim tam da hatırlayamadım şimdi.

Hocam çözdüm sanırım ben OC yaptıktan sonra sadece kaydet diyormuşum :) uygula butonuna basınca 34-35 mh değerleri gördüm sizin dediğiniz gibi t-rex son sürümü indirip ETH kazmaya başladık şu an sıcaklık ortalama 59-60 derece bu normal mi peki?

Dosya Ekleri

• 8.png
    8.png
    72,6 KB · Görüntüleme: 70
Hocam çözdüm sanırım ben OC yaptıktan sonra sadece kaydet diyormuşum :) uygula butonuna basınca 34-35 mh değerleri gördüm sizin dediğiniz gibi t-rex son sürümü indirip ETH kazmaya başladık şu an sıcaklık ortalama 59-60 derece bu normal mi peki?
Hocam benim kartlar balkonda hava 4-5 derece 45 derecede çalışıyor kasadayken 55 derecedeydi fan %80'dı sanırım kasanın kapağını açabilirsin etkisi olur 55 iyidir bana göre 60 da çok çok uzun sürede belki sorun çıkarır emin değilim. Ama adınıza sevindim.

Hocam benim kartlar balkonda hava 4-5 derece 45 derecede çalışıyor kasadayken 55 derecedeydi fan %80'dı sanırım kasanın kapağını açabilirsin etkisi olur 55 iyidir bana göre 60 da çok çok uzun sürede belki sorun çıkarır emin değilim. Ama adınıza sevindim.

Ben günlük kullandığım PC ile yapıyorum hocam akşamları 3 saat falan kendim takılacağım. Kapağı çıkartmayı bir deneyim teşekkürler yardımcı oldunuz.

Hocam bu UV beni kıllandırıyor. Sizin UV ayarlarınız nasıl?
Yani büyük bir riski var mıdır bilmiyorum fakat 800'e sabitledim ben 3-4 derece fark etti ve hash kaybı yaşamadım. 51-52 derecelerde çalışıyor. Daha iyi bilen birisi varsa veya riskler var mıdır bilgilendirirse daha güzel olur.

Yani büyük bir riski var mıdır bilmiyorum fakat 800'e sabitledim ben 3-4 derece fark etti ve hash kaybı yaşamadım. 51-52 derecelerde çalışıyor. Daha iyi bilen birisi varsa veya riskler var mıdır bilgilendirirse daha güzel olur.
Hocam son olarak Power Limit bende 60'ın altına düşürünce MH düşüyor 71 yapınca en yüksek MH'yi veriyordu siz en düşüğe getirin sonra bir bir yükseltin MH artık yükselmiyorsa orda kalsın. Bir de bakın %65'te 36, 60'ta 35.70 veriyorsa kendinize göre ayarlayın sıcaklığı da düşürmüş olursunuz şanslıysanız kolay gelsin.

Akşam bir bakayım teşekkürler.
Hocam son olarak Power limit bende 60'ın altına düşürünce mh düşüyor 71 yapınca en yüksek Mh'yi veriyordu siz en düşüğe getirin sonra bir bir yükseltin mh artık yükselmiyorsa orada kalsın. Bir de bakın %65'te 36, 60'ta 35.70 veriyorsa kendinize göre ayarlayın sıcaklığı da düşürmüş olursunuz şanslıysanız kolay gelsin.

Tamamdır deneyeceğim teşekkürler. Hocam bir de bu ödeme işinde şöyle bir uyarı veriyor. 2$ birikti ilk kez. Blok zincirini kontrol edin derken ne yapmam lazım fikriniz var mı?

1639749250421.png

Akşam bir bakayım teşekkürler.

Tamamdır deneyeceğim teşekkürler. Hocam bir de bu ödeme işinde şöyle bir uyarı veriyor. 2$ birikti ilk kez. Blok zincirini kontrol edin derken ne yapmam lazım fikriniz var mı?

Eki Görüntüle 1244354
0,005 olunca atıyor sanırım hesabına. Hiç denk gelmedim hocam ona da yarın atmazsa ETH'yi yazarsınız bakarız tekrar.

bende sizinle aynı ekran kartını(3060 lhr v2) kullanıyorum. mining işinde yeniyim, hatta bugün girdim. t-rex'i indirdim oraya eth cüzdanımı ekledim ve ETH-ethermine.batını çalıştırdım ama 26 mhs ile kazıyor.

msi after'daki değerleri de aynı yaptım. bir şeyleri yanlış mı yapıyorum? görev yöneticisinde performansa bakıyorum ekran kartı kullanımı %10-%15 bazen %1 lerde. ekran kartı kullanımı yüksek olmasıo gerekmiyor mu mining yaparken?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı