X X-frost Kilopat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #1 Biri 2 fanlı diğeri 3 fanlı, sizce aralarında performans farkı olur mu? Bana Dual'ın saat hızı sanki yüksek gibi geldi, ondan kafam karıştı.
Biri 2 fanlı diğeri 3 fanlı, sizce aralarında performans farkı olur mu? Bana Dual'ın saat hızı sanki yüksek gibi geldi, ondan kafam karıştı.
Çözüm heallish 23 Kasım 2020 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tuf serisi ile hemen hemen aynı gibi performansları buradan bir inceleyin derim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tuf serisi ile hemen hemen aynı gibi performansları buradan bir inceleyin derim.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 21 Kasım 2020 #2 Palit gamingpro 3 fanlı, daha iyidir. Artı 0 Eksi
Ş Şeref Can Hectopat Katılım 25 Aralık 2017 Mesajlar 194 Yer İstanbul / Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Marka Temsilcisi 21 Kasım 2020 #3 Palit alacaksan iyice araştır derim. Bır takım sıkıntıları varmış kartın. Artı 0 Eksi
KS KS X X-frost Kilopat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #4 Şeref Can dedi: Palit alacaksan iyice araştır derim. Bır takım sıkıntıları varmış kartın. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sıkıntıları var mış, bilgilendirirsen seviniriz. Artı 0 Eksi
Şeref Can dedi: Palit alacaksan iyice araştır derim. Bır takım sıkıntıları varmış kartın. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sıkıntıları var mış, bilgilendirirsen seviniriz.
Ş Şeref Can Hectopat Katılım 25 Aralık 2017 Mesajlar 194 Yer İstanbul / Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Marka Temsilcisi 21 Kasım 2020 #5 2 Model içinde kapasitör çökme problemi okumuştum forumda. Dediğim gibi bir de siz araştırın. Artı 0 Eksi
KS KS X X-frost Kilopat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #6 Şeref Can dedi: 2 Model içinde kapasitör çökme problemi okumuştum forumda. Dediğim gibi bir de siz araştırın. Genişletmek için tıkla... Asus ta da mı var mış? Ciddi bir sorun mu peki? Artı 0 Eksi
Şeref Can dedi: 2 Model içinde kapasitör çökme problemi okumuştum forumda. Dediğim gibi bir de siz araştırın. Genişletmek için tıkla... Asus ta da mı var mış? Ciddi bir sorun mu peki?
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2020 #7 Palit alın. Gayet güzel bir soğutmaya sahiptir. Gayet de iyi bir markadır. @Kayseri Mantısı. Artı 0 Eksi
heallish Femtopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 21 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 22 Kasım 2020 #8 Şeref Can dedi: 2 Model içinde kapasitör çökme problemi okumuştum forumda. Dediğim gibi bir de siz araştırın. Genişletmek için tıkla... Sanırım 3080 ve 3090 modellerinin ilk sürümlerinde bu tip bir sorun oldu.. 3070 daha sonra çıktığı için bu tarz bir sorun ile alakalı herhangi bir bilgi bulamadım. Bende Palit RTX 3070 almayı düşünüyorum umarım sorun yaşamayız. Artı 0 Eksi
Şeref Can dedi: 2 Model içinde kapasitör çökme problemi okumuştum forumda. Dediğim gibi bir de siz araştırın. Genişletmek için tıkla... Sanırım 3080 ve 3090 modellerinin ilk sürümlerinde bu tip bir sorun oldu.. 3070 daha sonra çıktığı için bu tarz bir sorun ile alakalı herhangi bir bilgi bulamadım. Bende Palit RTX 3070 almayı düşünüyorum umarım sorun yaşamayız.
KS KS X X-frost Kilopat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 184 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #9 Gigabyte RTX3070 eagle oc nasıldır peki? Artı 0 Eksi
heallish Femtopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 21 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 23 Kasım 2020 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tuf serisi ile hemen hemen aynı gibi performansları buradan bir inceleyin derim. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tuf serisi ile hemen hemen aynı gibi performansları buradan bir inceleyin derim.