RX6600 XT ASUS Dual vs Gigabyte Gaming

Asus dual serisi de çok serin çalışıyor bu arada. 6600 da 60 dereceyi hiç görmedim kendim. İnceleme videolarinda 6600 xt ise 60-63 derece arası çalışıyor.

Peki hocam son bir sorum olacak. Bu kadar para vermişken 13500 TL'ye çıkıp 3060 ti mı alsam daha mantıklı olur ?
3200 TL farka değmez derseniz Gaming OC alıyorum.
3200 lira fazla vermek pek doğru olmaz bence. Ancak hazır sistemi var 3060 Ti modelinin 17500 TL o alınabilir.

Asus dual serisi de çok serin çalışıyor bu arada. 6600 da 60 dereceyi hiç görmedim kendim. İnceleme videolarinda 6600 xt ise 60-63 derece arası çalışıyor.
Biliyorum ama Gigabyte'ın videosu yok fanlar kaç RPM'de döndüğü gözükmediğinden kıyas yapamıyorum.
3200 lira fazla vermek pek doğru olmaz bence. Ancak hazır sistemi var 3060 Ti modelinin 17500 TL o alınabilir.
Hocam Gigabyte'a çok yakınım ama şu video beni biraz ortada bırakıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@kino Hocam sizde 6600XT ile bayağı konunuz var araştırmışsınız sanırım bir bakar mısınız?

Hocam RTX'i istemiyorsanız kesinlikle RX 6600XT.
Hocam RTX almayacağım ısı değeri olarak atmıştım o videoyu sadece onu ve şu video bulabildim Gaming OC modelinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı