GET in ne olduğunu bilmiyorum bir araştırayım döneceğim.Hocam GET açma ihtimaliniz var mı?
GET in ne olduğunu bilmiyorum bir araştırayım döneceğim.Hocam GET açma ihtimaliniz var mı?
Teşekkür ederim anlamadığım bir şey var adam onaylamadan para hesabıma geçmiyor lakin kargoyu alıp da onaylamazsa ne olacak daha önce GET kullandınız mı süreç nasıl işliyor.
Sistem belli bir süre veriyor ve bu süre zarfında halen onaylamazsa, otomatik onay devreye giriyor.Teşekkür ederim anlamadığım bir şey var adam onaylamadan para hesabıma geçmiyor lakin kargoyu alıp da onaylamazsa ne olacak daha önce GET kullandınız mı süreç nasıl işliyor.
Yok onu biliyorum lakin sorum şu ben GET ile alış verişimi yaptım kargomu gönderdim kargo eline ulaştı aldı inceledi onaylamak yerine ödemeyi Reddetti böyle bir şey yapabiliyor mu ?Sistem belli bir süre veriyor ve bu süre zarfında halen onaylamazsa, otomatik onay devreye giriyor.
Belirli bir süre sonra para yatıyor hesabınıza o onaylamasa bile.Teşekkür ederim anlamadığım bir şey var adam onaylamadan para hesabıma geçmiyor lakin kargoyu alıp da onaylamazsa ne olacak daha önce GET kullandınız mı süreç nasıl işliyor.
Ya şimdi parayı geri çekme hakkı yok mu bu süreç nasıl ondan bahsediyorum. Onaylamasa bile yatıyor ama ürünü alıp ödemeyi reddetme gibi bir şansı var mı ürünü bana geri göndermeden.Belirli bir süre sonra para yatıyor hesabınıza o onaylamasa bile.
Öyle bir şansı yok. Ama alıp ürününüzü parçalayıp bu ürün bozuk diye yollayabilir. O yüzden kargolarken videoya alın çalışırken videoya alın.Ya şimdi parayı geri çekme hakkı yok mu bu süreç nasıl ondan bahsediyorum. Onaylamasa bile yatıyor ama ürünü alıp ödemeyi reddetme gibi bir şansı var mı ürünü bana geri göndermeden.
En iyisi elden teslim ya hiç bulaşılmaz.Öyle bir şansı yok. Ama alıp ürününüzü parçalayıp bu ürün bozuk diye yollayabilir. O yüzden kargolarken videoya alın çalışırken videoya alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.