Asus FX503VD Klavye Sorunu

06buğra06

Decapat
Katılım
31 Temmuz 2018
Mesajlar
4
Herkese merhaba. Asus FX503VD Gaming laptop kullanıcısıyım ve klavyemde bir sorun var. Kendi kendine bazen devre dışı kalıyor. Farenin USB kablosunu söküp tekrar takıyorum, ozaman düzeliyor. Acil yardım. (Bütün driver'lar kurulu ve güncel BIOS.) Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp tekrar yükledim yinede olmadı ve sıfırlamak da işe yaramadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de de vardı Caspert laptop da. Daha sonradan dandik everest farenin bunu yaptıgının farkına vardım. Faresiz olarak kullan düzeldigini göreceksin ve fareni değiştir. Eger düzelmezse garantiye gönder.
 
Dedigim gibi hiç fare kullanmadan dene. En iyisi garantiye göndermek. Ya da herhangi bir fare veya klawye sürücüsü yüklediysen sil. Düzelmezse garantiye göndermelisin.
Aynı şekil de farklı programlar bunlara müdahale eden yüklediysen kaldır.
 
Olmadı, öyle yapacağım. Bilgisayar lazım şu an için gönderemiyorum da. Daha önce gönderdim, yaptık dediler ama aynı sonuç. Arada oyun oynuyom, fare lazım oluyor ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bir program müdahale ediyor gibi ona. Ama garantiden geldi diyorsun. Bir dahakine fareni de göndet denesinlet fare ile.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı