Asus FX505DT-BQ190 vs MSI GF63 Thin 9SCXR-618XTR

ferhatr

Hectopat
Daha fazla  

Monster'da çoğu kişinin kronik sorunlar yaşaması ve defalarca servise gönderdiklerini görünce soğudum. Monster almaktan vazgeçtim. Bu ikisinden birisini kesin alacağım, ama hala karar veremedim. Kullanan varsa veya bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım bakımından Asus olanda ek 1 TB hard disk var ama soğutma problemi olduğu söyleniyor. Önerdiğiniz laptopları kullanmadım ama benim tercihim MSI olurdu.
Paylaştığınız laptopları kullanan arkadaşlar bu konuda kesin bir bilgi verecektir.

Monster'da çoğu kişinin kronik sorunlar yaşaması ve defalarca servise gönderdiklerini görünce soğudum. Monster almaktan vazgeçtim. Bu ikisinden birisini kesin alacağım, ama hala karar veremedim. Kullanan varsa veya bilgisi olanlar yardımcı olur musunuz?
TUF Almayın. Başınıza bela alırsınız.

Ben üsttekini aldım alttakini ise arkadaşım kullanıyor, kendisi aşırı memnun, ben ise mavi ekranlarla ısınma sorunlarıyla, sabit stabil performans alamama sorunları ile karşılaştım. MSİ olana SSD eklerseniz memnun edecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı