ASUS marka FX505GD modelini kullanmaktayım bilgisayarım 3 haftadır mavi ekran hatası vermekte ve bir çözüm dahi bulamadım anlayan biri varsa yardım edebilir misiniz?
Minidump dosyası linkini bırakıyorum.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
4 hata yine NVIDIA kaynaklı ama alınan DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası için biraz derine inmeye çalışıyorum.
NVIDIA olduğunu sandım ama tahminimden çok daha farklı bir açıklama gördüm dosyada.
@caglarKilic derine inmeye çalıştım.
Değişik bir şekilde kullandığınız bir HID aygıtıyla bağlantılı çıkıyor.
HID\VID_30FA&PID_0301 adında bir kimliğe sahip.
Aygıt Yöneticisi'ne girip bu kimlikli bir aygıt var mı bakar mısınız?
Kod:
kd> !devnode ffffd08b87f79910
DevNode 0xffffd08b87f79910 for PDO 0xffffd08b87f7c060
Parent 0xffffd08b8943f0b0 Sibling 0000000000 Child 0000000000
InterfaceType 0 Bus Number 0
InstancePath is "HID\VID_30FA&PID_0301\6&28c472cc&0&0000"
ServiceName is "mouhid"
State = Unknown State (0x0)
Previous State = Unknown State (0x0)
Flags (0000000000)