ASUS Geforce TUF GTX1660 Ti GAMING OC alınır mı?

BIOS güncellemesini geri çekip deneyin bir de @hardnrocker
Yok yanlış anlamışsınız. İlk önce ekran kararma yapmıştı. Ben sonradan bios güncelleme yaptım, fakat onu da ana karta yaptım. Belki bir faydası olur diye, güncel bios olunca güncelleme yapayım dedim. Bugün aynısını yaptı fakat.
Bu arada sorun bu olabilir mi?
En son mesajında çözüme ulaştığını yazmış arkadaş.

Yok yanlış anlamışsınız. İlk önce ekran kararma yapmıştı. Ben sonradan bios güncelleme yaptım, fakat onu da ana karta yaptım. Belki bir faydası olur diye, güncel bios olunca güncelleme yapayım dedim. Bugün aynısını yaptı fakat.
Bu arada sorun bu olabilir mi?
En son mesajında çözüme ulaştığını yazmış arkadaş.
Kuzenimde de aynı sorun mevcut Rx 580 kullanıyor ne yaptıysak çözemedik wattman hataları ekran kararmaları ekranın kapanıp bilgisayarın çalışmaya devam etmesi vs. Bizde kartı Sapphire'e göndermeyi düşünüyoruz.Şu an tezi var diye gönderemiyor projesini yapıyor bence beklet mümkünse tüm sistemini garantiye gönder bu RAM,anakart veya PSU'dan da kaynaklı olabilir.

Kuzenimde de aynı sorun mevcut Rx 580 kullanıyor ne yaptıysak çözemedik wattman hataları ekran kararmaları ekranın kapanıp bilgisayarın çalışmaya devam etmesi vs. Bizde kartı Sapphire'e göndermeyi düşünüyoruz.Şu an tezi var diye gönderemiyor projesini yapıyor bence beklet mümkünse tüm sistemini garantiye gönder bu RAM,anakart veya PSU'dan da kaynaklı olabilir.
Birkaç konuya da yazdım da 590 nitro se hakkında, karşıma monitör Ryzen 5 2600 ve RX 590 sistem oyunda ekran kararma sorunu - Technopat Sosyal ve şu konu çıktı. RX570 WattMan hatası çözümü ve overclock rehberi - Technopat Sosyal
Bunları da takip edip, M2 ye dae temiz sistem kurup deneyip filan en son ne yapacağıma karar vereceğim. Teşekkürler.

Dostum indirim bekleyip ya 3 fanlı TUF modelini al ya da ROG Strix. Yani 2 fanlı TUF oyunda 80° oluyor diyorlar ben şaşırıyorum. Asus ROG Strix 1660Ti kartım OCCT testinde 55° en fazla olsu. Ki 20 dakika yaptım testi. Ve OCCT en sağlam testlerden biri. Oyunlarda genel olarak 40° lerde.
3 fanlı TUF Rog Strix'ten pahalı...
ROG Strix alın bence. Kart ısınmıyor.

Aslında asus 1660ti tuf alacaktım. Şekil olarak bana soğutucu zaten yetersiz gibi gelmişti. Araştırınca karşıma yine ısı sorunu geldi. Fiyat da uygundu aslında fakat ileride sorun çıkınca garanti ile yaşayabileceğim sorun aklıma geldi. Asus garantisine güvenmiyorum. Önceki sayfalarda asus teknik servis ile yaşadığım konu paylaşmıştım. Adamlar bozuk karta değişim yapmamak için resmen çabaladı ve başardılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı