ASUS GTX 1060 STRIX Sistem Toplama

Valla dizüstü bilgisayarımda Dota 2 yüklüydü sadece, birkaç gün alacak herhalde oyun yükleme ve test etme işi; yavaş yavaş tabii ki paylaşımlarda bulunurum.
20160722_223151.jpg

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Oyunlarda MSI Afterburner kullanarak CPU ve GPU'nun sıcaklık, kullanım yüzdeleri gibi bilgileri test edebilirsiniz. SSD için de AS SSD Benchmark gibi programlar var.

Sadece kasa hakkında birşey söylemek istiyorum. Yeni sistem yapmış biri olarak bende ilk olarak o kasayı çok beğendim ve alıyordum ki araştırma yaptım biraz. İnternetten o kasanın kullanılmış fotoğraflarına bak önce o kırmızı ışık yanan öndeki ızgaralar çok toz tutuyor ve temizlenmesi çok zor. Temizlenmez ise çok kötü bir görüntüsü oluyor sadece uyarmak istedim.

Hayırlı olsun

GTX 1060 tercihiniz yerine yakında çıkacak olan MSI RX 480 Gaming X yada biraz daha para biriktirip GTX 1070 almanızda olabilirdi. Tercihinize saygı duyuyorum güzel bir tercih. Arkadaşların dediği gibi de bilgisayarı temizlemeyi unutmayın, toz ve sıcaklık performansdaki düşüşlerin temel sebeplerindendir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı