Asus, GTX 750Ti Strix ekran kartını değiştirmiyor

Buyrun bilgisayarı ilk açtığımda ekrandaki bazı görüntü hataları:
Adsız.png

Kasa ile verdin mi rapor sonucu ne?
Kasa ile vermem mümkün değil. Vatan bilgisayar Adapazarın'da, benim evim Sapanca'da. Ekran kartını hakem heyetine vereceğim. Vatan bilgisayar çalışanı %95 haklı sayılırsın demişti değiştirmek için. Bilgisayar ile bir alakalı bir sorun olmadığı ekran kartının bozuk olduğu net. Tekrar garantiye versem tekrar geri yollayıp bir sorun bulamayacaklar. Çünkü kartı sisteme taktığımda benim de bir sorunum yoktu. Belli bir süre geçtikten sonra bu sorun ortaya çıkıyor. Fakat servis sorunu bulamadıkları için geri yolluyor.

bende yeşil ekran hatası ile başvurdum ama sonuç alamadım konuştuğum kişiler kartı fırınlayıp yollamış olabilirler diye bilgi verdiler zaten kart ilk servisten 1 sene sonra aynı yeşil ekran hatasını verdi ama bilirkişide sorun çıkarmayınca ben kaybettim fakat bilirkişi bile kartın fırınlanmış olabileceğini söyledi ispatı mümkün değil kolay kolay dedi mecburen 1 hata daha bekleyeceğim servise bakarsak sorun donanımsal değilmiş yazılımsalmış hep aynı cevabı verdiler ama 2 sene içinde 2 defa aynı hatayı verdi kart

Kasa ile verdin mi rapor sonucu ne?
Eğer bütün parçaları Vatan Bilgisayar'dan toplamadıysa kasa olarak kabul etmiyorlar. Bu yüzden sadece arızalı ürünü kabul ediyor Vatan. Eğer bütün kasa oradan toplandıysa o zaman kasayı kabul ediyorlar. Tabi kasayı kabul ettirene dek canınız çıkıyor. :(

Eğer bütün parçaları Vatan Bilgisayar'dan toplamadıysa kasa olarak kabul etmiyorlar. Bu yüzden sadece arızalı ürünü kabul ediyor Vatan. Eğer bütün kasa oradan toplandıysa o zaman kasayı kabul ediyorlar. Tabi kasayı kabul ettirene dek canınız çıkıyor. :(
Çarşamba günü tekrar garantiye vereceğim. Yine fotoğraf ve video koyup açıklama yapacağım. Ürün değişmesi için 4 kere servise'mi gitmesi gerekli acaba ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı