Asus GTX 770'e Sıvı Soğutma Takma

Hardline1

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu ekran kartına sıvı soğutma yapmayı düşünüyorum. Bu mümkün müdür? Eğer mümkünse nasıl olur anlatır mısınız? Rica ediyorum uğraşma zor olur vb. şeyler söylemeyin.

Youtube'da gpu water cooling diye videolar var. Onlara bakarak kafanda şekillendirip yaparsın. Zaten yapamazsan kart yanabilir. :)

Sanırım costum sıvı soğutmayı soruyorsunuz. Soğutma sistemine şunu ekleyeceksiniz. Link; Razor GTX 770

Düzeltme: Yanlış anladım her halde... Zaten sıvı soğutmaya sahip olsanız bloklar hakkında bilginiz olurdu. Costum sıvı soğutmanız yoksa ekleme imkanınız yoktur sanırım.

Sanırım costum sıvı soğutmayı soruyorsunuz. Soğutma sistemine şunu ekleyeceksiniz. Link; Razor GTX 770

Düzeltme: Yanlış anladım her halde... Zaten sıvı soğutmaya sahip olsanız bloklar hakkında bilginiz olurdu. Costum sıvı soğutmanız yoksa ekleme imkanınız yoktur sanırım.
Ben ekran kartına harici sıvı soğutma eklemek istiyorum özellikle yaz aylarında kart rahatlasın diye şuan elimde sıvı soğutma ile alakalı hiçbirşey yok sadece aşama aşama bilgi ve gerekli ürünlerin linkini sizden istiyorum.

Biraz araştırdım. Bir şeyler buldum. Birazdan linkini atacağım soğutucu GPU'lar için. Linkini atayım ancak siz biraz daha araştırın. Kartı yakmak istemezsiniz. (y)(y) @Hardline1
Link; Amazon.com: ARCTIC Accelero Hybrid II-120 Water Cooler for Graphics Cards with Backside Cooler for Efficient RAM and VRM Cooling DCACO-V860001-GB Black: Computers & Accessories

Nvidia tarafında desteklediği kartlar ;
  • NVIDIA GeForce: GTX Titan (Black), 780 (Ti), 770, 760, 750 (Ti), 680, 670, 660 (Ti), 650 (Ti boost), 580, 570, 560 (Ti,SE), 550 Ti, 480, 470, 465, 460(SE), GTS 450, 250, 240 (OEM)

Biraz araştırdım. Bir şeyler buldum. Birazdan linkini atacağım soğutucu GPU'lar için. Linkini atayım ancak siz biraz daha araştırın. Kartı yakmak istemezsiniz. (y)(y) @Hardline1
Link; Amazon.com: ARCTIC Accelero Hybrid II-120 Water Cooler for Graphics Cards with Backside Cooler for Efficient RAM and VRM Cooling DCACO-V860001-GB Black: Computers & Accessories

Nvidia tarafında desteklediği kartlar ;
  • NVIDIA GeForce: GTX Titan (Black), 780 (Ti), 770, 760, 750 (Ti), 680, 670, 660 (Ti), 650 (Ti boost), 580, 570, 560 (Ti,SE), 550 Ti, 480, 470, 465, 460(SE), GTS 450, 250, 240 (OEM)
Hocam bu güzelmiş farklı markaya ait olanları var mı? Birde başka merak ettiğim soru ben bunu alsam ekstra birşey almama gerek var mı? Bunun montajını bir bilgisayarcı arkadaş ile yapabilir miyiz?

@Hardline1 Amazonda araştırırsan bulabilirsin. Tabi ki biraz bilgisi olan biri ile montaj yapmalısın. Yoksa kartı yakabilirsin.
Hangisini alsam daha iyi olur? Ekstra birşey almama gerek var mı? Yani ekstra hazne gibi birşey almama gerek var mı?
Link;http://www.amazon.com/ARCTIC-Accele...52173408&sr=1-3&keywords=gtx+770+water+cooler
Amazon.com: ARCTIC Accelero Hybrid III-140 (GTX 770) - Multi-compatible Air/Liquid Cooler for Graphics Card with 140mm PWM Fan - High-End Backside Cooler: Computers & Accessories

140mm fanlı model biraz daha büyük ancak kasanız uyumlu mu ?
Hayır yok zaten bu soğutmalar kapı devre hiçbir bakım değişim gerektirmiyor.
Hocam 140mm benim kasama uyar modelim Xigmatek Asgard 382 Pure Black Edition,hocam benim demek istediğim bazı videolarda gördüğüm bir hazne var içinde sıvı bulunan benim onu almama gerek var mı? Direk linkteki ürünü temin etsem ekstra birşey almadan yeterli midir? Almanya'dan almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı