RTX 2080 Founder Edition sıvı soğutma takma

E ısılar böyle bir kart için çokta yüksek değil ki? RTX 2080'den bahsediyoruz yani yükte 55 60 mı olsun?

Haklısınız ama bende bu takıntı oldu artık 70 derece üstü görünce moralim bozuluyor. Yapabilirsem dediğim gibi yapmayı düşünüyorum. Yada cüzi bir miktara satıp xtrio alacam.
Kasa içi kablo düzenleme yap ilk olarak, kasanın ön yüzeyinde kablo bırakmamaya çalış, kasanın ön tarafına yani girişlerine ve çıkışlarına bütçenize uygun CFM değeri yüksek fanlar takın. Bu şekilde sıcaklıkları tekrar kontrol edin.

hocam kasada 5 tane harici fan takılı ve 1200rpm de çalıştırıyorum. anart dışarda da olsa böyle çalışıyor. (Ben ettim siz etmeyin sakın founder edition almayın.)

Haklısınız ama bende bu takıntı oldu artık 70 derece üstü görünce moralim bozuluyor. Yapabilirsem dediğim gibi yapmayı düşünüyorum. Yada cüzi bir miktara satıp xtrio alacam.
Arkadaşım, elindeki ekran kartı efsane denebilir. Değiştirmene ne gerek var? Isısı çıkacak o değerlere, canavar gibi ekran kartı sonuçta. Benim de ekran kartım ısınıyor, abartmaya gerek yok.

Dostum FE modeller zaten blower tipi fan kullandıkları için diğer modellere göre sıcak çalışırlar. EKWB tarzı markalar custom soğutma sistemleri satıyorlar ama 200 Euro'dan başlıyor fiyatlar. Kendiniz yapmanız biraz zor. Türkiye'de CONN Bilgisayar yapabilir. Arayıp fiyat alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Makaleler burda mevcut. Bunu takmakla bitmeyeceğini tekrar hatırlatıyorum sistemin daha geri kalanını bağlayacaksınız. Bunun haricinde kartın ısı değerleri yük altındayken normal sayılabilir, Founder Edition sonuçta.

Dostum FE modeller zaten blower tipi fan kullandıkları için diğer modellere göre sıcak çalışırlar. EKWB tarzı markalar custom soğutma sistemleri satıyorlar ama 200 Euro'dan başlıyor fiyatlar. Kendiniz yapmanız biraz zor. Türkiye'de CONN Bilgisayar yapabilir. Arayıp fiyat alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim. Burda fikir belirten arkadaşların dediği yöntemleri fazlasıyla denedim zaten. Gerçekten işime yarayacak bir bilgi sizden aldım sadece. Sağolun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı