Asus GTX 960 ROG Strix vs Asus VGA Strix GTX 960

Ben bu GTX960'ın %10 indirim kampanyasından yararlanıcaktım şimdi hatırladım. Ona göre ayarlamıştım kendimi :/ Sinerji.gen.tr'nin iyi olup olmadığı konusunda ikna etmem de gerekiyor :/ Biraz şanssızlık oldu benim açımdan. Ama sana hayırlı olsun @Tristan23 Aldığında fotoğraflarını paylaşırsan sevinirim ^^

Ben bu GTX960'ın %10 indirim kampanyasından yararlanıcaktım şimdi hatırladım. Ona göre ayarlamıştım kendimi :/ Sinerji.gen.tr'nin iyi olup olmadığı konusunda ikna etmem de gerekiyor :/ Biraz şanssızlık oldu benim açımdan. Ama sana hayırlı olsun @Tristan23 Aldığında fotoğraflarını paylaşırsan sevinirim ^^
Vallahi kardeşim yarın bende gidip elden almaya çalışıcam bakalım ne olacak. Onun dışında 960 da tek sıkıntı 128 bit oluşu nvidia sıkıştırma teknolojisi var diyor ama 4gb'in tamamını kullandığı oyunlarda bant genişliği ne durumda bakmak lazım. Ben bugün bu kart ile alakalı araştırma yapacağım yarın da ona göre karar vereceğim artık. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri olsa iyi olur aslında. @Ali Güngör @Recep Baltaş @MF @SypeR @JaroxJamaica

R9 380'i bekleyebilirsin veya daha performanslı, daha ucuz rakibi olan R9 285'i tercih edebilirsin. Fakat AMD'nin yeni çıkarttığı Beta sürücüsü 15.5 ile ilgili çok fazla şikayet alıyoruz. Yani linkini verdiğin GTX 960'ı alman iyi olacaktır. FPS'ye daha fazla önem veren bir insansanız GTX 770'i araştırabilirsiniz.

Hepsiburada'da Galax'ın HOF serisi 770'i 800 TL'ydi bir ara. Hala öyleyse onu da düşünebilirsiniz. HOF serisi en iyi GTX970 diye biliyorum ama 770 nasıldır bilemem.

R9 380'i bekleyebilirsin veya daha performanslı, daha ucuz rakibi olan R9 285'i tercih edebilirsin. Fakat AMD'nin yeni çıkarttığı Beta sürücüsü 15.5 ile ilgili çok fazla şikayet alıyoruz. Yani linkini verdiğin GTX 960'ı alman iyi olacaktır. FPS'ye daha fazla önem veren bir insansanız GTX 770'i araştırabilirsiniz.
O kadar fpsye düşkünlüğüm yok oyun oynanabilir seviyede olsun benim için yeterli. Ancak 128 bit oluşu 4 gb versiyonunda sıkıntı olacaksa o kanala yönelmeyeyim istiyorum. Eksenbilgisayar, nova falan buralarda R9 380 var ama fiyatları çok daha pahalı. 950-1000 tl arası. Bu yüzden verdiğim linkteki ürün tercih edilesi geliyor :S @Recep Baltaş

O zaman GTX 960 sizin için biçilmiş kaftan. Fazla söze gerek duymuyorum. Zaten nVidia'nın renk sıkıştırma teknolojisi bit değerini göz ardı etmemizi sağlıyor. :) Kafamda bit ile ilgili hiç bir zaman soru işareti olmadı.

O zaman GTX 960 sizin için biçilmiş kaftan. Fazla söze gerek duymuyorum. Zaten nVidia'nın renk sıkıştırma teknolojisi bit değerini göz ardı etmemizi sağlıyor. :) Kafamda bit ile ilgili hiç bir zaman soru işareti olmadı.
Teşekkürler, ben araştırmama devam edeyim bugün kararımı verip yarın alırım artık :)

Şimdiden hayırlı olsun. Dediğim gibi eğer hala 800 TL ise Galax'ın HOF serisi 770'leri var hepsiburada.com'da. Güvenirseniz onu da düşünün derim. 770 daha iyi sanırım 960'a göre. Yanlış bilgi de vermek istemiyorum şimdi :) Ama HOF serisi iyi diyorlar , yalan yanlış bilemem :)

Galaxy Nvidia GTX 770 HOF V2 2GB 256Bit GDDR5 (DX11.2) PCI-E Fiyatı evet hala 800 TL. Yalnız DVI ve HDMI yok. Mini-HDMI ve Display Port var. Bu özelliklere sahip monitörlerin fiyatları da yüksek. Bu durumda GTX960 en güzel tercih olucaktır :)

Son düzenleme:
Şimdiden hayırlı olsun. Dediğim gibi eğer hala 800 TL ise Galax'ın HOF serisi 770'leri var hepsiburada.com'da. Güvenirseniz onu da düşünün derim. 770 daha iyi sanırım 960'a göre. Yanlış bilgi de vermek istemiyorum şimdi :) Ama HOF serisi iyi diyorlar , yalan yanlış bilemem :)

Galaxy Nvidia GTX 770 HOF V2 2GB 256Bit GDDR5 (DX11.2) PCI-E Fiyatı evet hala 800 TL. Yalnız DVI ve HDMI yok. Mini-HDMI ve Display Port var. Bu özelliklere sahip monitörlerin fiyatları da yüksek. Bu durumda GTX960 en güzel tercih olucaktır :)

Sağol kardeşim 770 almazdım zaten. Ya 960'ın 4 Gb versiyonunda 128 bit oluşu kafamı çok kurcalıyor ama bakalım ya ne olacak ! :D Para da kendim biriktirdim kıyamıyorum harcamaya madem harcayacam sıkıntı çıkmasın istiyorum :) @Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı