Asus GX501VI vs MSI GT75VR 7RE

Who is better?

• Oy verenlerin toplamı
    4
Birçok kişi sistemini sonradan güncelliyor bu şekilde, flash belleğe yedek alıp aynı anahtarla SSD'ye yükleme yaparsın. Technopat'ın sitesinde bununla alakalı videolar olması lazım.

Birçok kişi sistemini sonradan güncelliyor bu şekilde, flash belleğe yedek alıp aynı anahtarla SSD'ye yükleme yaparsın. Technopat'ın sitesinde bununla alakalı videolar olması lazım.

Anladım Türkiye'de gerçekten kazıklanıyoruz teknoloji konusunda.

Aynı seriden ülkemizde de olduğu için muhtemelen yaptırabilirsin. Tabi ki o da tuzludur.

Aynı seriden ülkemizde de olduğu için muhtemelen yaptırabilirsin. Tabi ki o da tuzludur.

Şuanki 7700HQ işlemci Witcher 3'de zorlanıyor. İşlemcisi yüksek olmasıda baya cazip geldi bana fakat 1070 slı modelide var 3600 dolara değermi sence?

Yok ya o bilgi doğru değil. Ben 120 saate yakın Whicher 3 oynayan birisi olarak doğru olmadığını söyleyebilirim. GTX1060-7700HQ, Ultra ayarlarda sonuç bu şekilde:

Dosya Ekleri

• whicher.png
    302,7 KB · Görüntüleme: 158
Yok ya o bilgi doğru değil. Ben 120 saate yakın Whicher 3 oynayan birisi olarak doğru olmadığını söyleyebilirim. GTX1060-7700HQ, Ultra ayarlarda sonuç bu şekilde:

Laptopsa kullandığınız cihaz soğutması gayet başarılı

Ben görseli paylaşmak için girdim oyuna, uzun kullanımda fark ediyor biraz. Temmuz-ekim arası 15 derece oynuyor ama o kesin.

Son düzenleme:
Hocam uzun zamandır yoktum zephyrus'un soğurma sistemi çok ilginç daha önceki laptobum sizin attığınız msi ın 6820hk olanı idi. zephyrusun msi a göre 2 tane eksiği var bana göre. 1 ses kalitesi 2 işlemcisi. Ben buna rağmen arada pek bir fark olamamasına rağmen zephyrusu aldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…