ASUS H410M-K 2.0 Prime anakarttaki giriş nedir?

taliscq

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben anakarta bakarken M.2 yuvası gördüm sanırım. Bu aşağıdaki fotoğrafta çizdiğim yere bir bakar mısınız? O M.2 SSD yuvası mı yoksa başka bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet M.2 SSD slotu.

Sağ olun hocam. Peki buraya M.2 SSD takarken ekstra bir malzemeye ihtiyaç var mı? Duyduğum kadarıyla sanırım anakartın bir parçası varmış M.2 SSD takmak için. Vida gibi bir şey. Ona gerek var mı? Yoksa direkt takabiliyor muyuz?

Sağ olun hocam. Peki buraya M.2 SSD takarken ekstra bir malzemeye ihtiyaç var mı? Duyduğum kadarıyla sanırım anakartın bir parçası varmış M.2 SSD takmak için. Vida gibi bir şey. Ona gerek var mı? Yoksa direkt takabiliyor muyuz?

Direkt takılıyor ama SSD'yi tutması için vida gerekli çoğu anakartta üzerinde olur vida.

Üzerinde olmayanlarında anakart kutusunda olur.

Hocam kutusu ya kayıp ya da önceden götürdüğüm bilgisayarcıda unuttum. SSD'yi henüz almadım. Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 500 GB alacağım. Bunun içinden gelir mi o vida?

İçinde gelmez, vida anakartın parçası, eski bir cep telefonu varsa arızalı, içindeki vidalar uyuyor.

İçinde gelmez, vida anakartın parçası, eski bir cep telefonu varsa arızalı, içindeki vidalar uyuyor.

Hocam sanırım bir de somun diye bir şey varmış. O nedir? Onun olması gerekiyor mu? Bir de maalesef eski bir cep telefonum yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı