Asus H81M-Plus Anakartlı, MSI GTX 970'li Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Reiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 116
  • Görüntüleme 13.957
16GB RAM ve i7 bir işlemci oyun için para israfı olacak. Elinizdeki anakart yeterlidir. RAM miktarını 8GB'a işlemciyi i5 4590'a çekip GTX 980 alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
VN247H güzel monitör arkadaşıma sistem toplarken almıştık. Biraz sallanır ama durduk yere değil yani masaya biraz şiddetli dokunursan kolayca sallanabiliyor. Tek eksiği bu tabi bunu eksik olarak sayabilirsek. 1ms tepkime süresi de oyun için çok iyi ki 5ms bile oyunlarda göze kötü gelmiyorken 1ms tepkime süresi çok iyi.
Ekran kartı olarak da bence de MSI tercih etmelisin fan teknolojisi harika.

Herşey tamam. Artık MSI GTX970 stoklara girmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok :) Teşekkür ederim tüm herkese yardımları için. Son olarak sistemde uyumsuz gördüğünüz bir parça var mı? Kontrol ederseniz mutlu olurum.

@Silinen üye @ahmet0715 @Silinen üye @Silinen üye
1.jpg

Klavye ve Adaptör liste dışı. Bakarken eklemişim sanırım fark etmedim.

2 tane PSU seçmişsin onu düzelt. 4 gb bellek yerine 2x4 gb bellek yap birde anakartı unutmuşsun anarkatı da Gaming 5 yap. Bütçenin daha fazla aşmasını istemiyorsan işlemciyi İ5 4690K düşür önceki mesajımda dediğim gibi oyun için İ7 gereksiz İ5 yeterince işinizi görür.

Eki Görüntüle 31397
Baya ucuza kapatmışsınız :p
Bu sistem bileşenleri ve oyuncu ekipmanları şu anda elimde mevcut olduğu için ücretleri 0,00TL
:)

2 tane PSU seçmişsin onu düzelt. 4 gb bellek yerine 2x4 gb bellek yap birde anakartı unutmuşsun anarkatı da Gaming 5 yap. Bütçenin daha fazla aşmasını istemiyorsan işlemciyi İ5 4690K düşür önceki mesajımda dediğim gibi oyun için İ7 gereksiz İ5 yeterince işinizi görür.
Anakart şuanda mevcut. Asus H81M-Plus. Şimdilik sistemi bunun üzerine inşaa edicem. Elimde yine GSkill cl9 1600 mhx 4gb ram mevcut. Yanına bi tane alıp 4GBx2 yapıyorum. PSU düzelttim. Yaklaşık olarak tüm bileşenler 3500 TL ile tamamlanacak sanırım. GTX970le beraber. Almışken en iyisini alayım diye bu işlemciyi seçtim. Arasında 300 TL oynuyor sadece. Acabalarla yaşamaktansa gidip bu işlemciyi alıp keyfime bakmak istedim açıkçası :) Ancak GTX970 konusunda neler yapabilirim hala bilmiyorum. Stoklarda görünen şubeler var ama bana en yakını 700 km.. (!)

Sağ olun arkadaşlar, daha iyileri sizlerin olur inşallah. Ama sıkıntı şu GTX 970 stoklarına ulaşamıyorum. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı