Asus H81M-Plus Anakartlı, MSI GTX 970'li Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Reiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 116
  • Görüntüleme 13.907
Kabloları beyaz sleeve yaptırmış arkadaş. Normalde siyah. :D
350x700px-LL-2e5daa77_pc (1).jpeg
IMAG0166_zpse9f85b63.jpg
img_0179.jpg

Bu sırada GTX 9XX serisinin Coil Whine kralıda şu anda MSI. Aynı fiyat. Daha fazla performans + Backplate + Daha soğuk bir kart. Ben söyleyeceğimi söyledim. Para sizin.

Sipariş Ürün Bilgileri
Sipariş Ürünleri
Ürün Adı Birim Fiyatı Adet Toplam
Gigabyte GV-N970G1 GAMING-4GD GTX970 4GB GDDR5 256Bit HDMI DP 16x PCIe 3.0 499 USD 1 1.127,74 TL
ÖDEME FARKI -79.84 TL 1 -79,84 TL
Ara Toplam : 1.047,90 TL
KDV : 202,99 TL
İndirimsiz Toplam Fiyat (KDV Dahil) : 1.250,89 TL

Siparişlerimizi geçtik ve beklemeyiz. Ancak şunu belirtmek istiyorum, vatanbilgisayar.com şubeleri yerine gidip internet üzerinden alışveriş yaparsanız "Siparişlerinizin hazırlanması" için yaklaşık olarak 3-4 iş günü beklemeniz gerekiyor. Defalarca telefonla aradım, mesaj gönderdim. Ancak verilen tüm mesajlar günü kurtarma adına yazılan mesajlardı. Bu yüzden ucuz olmasına rağmen tercih etmediğim sanalmarketim.com , hizlial.com , hepsiburada.com gibi kendini kanıtlamış sitelere yönelmenizde zaman açısından fayda var.

Vatanbilgisayar :ajan:

İlk defa bana mı denk geldi bilmiyorum ancak Hizlial.com - Hızlı ve Güvenilir Online Alışveriş kargosu ile birlikte maksimum 3 günde, Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli ve Hızlı Alışveriş kargosu ile birlikte 2 günde, Türkiye'nin En Büyük Online Alışveriş Sitesi Hepsiburada.com kargosu ile birlikte 4 günde teslim sağlayabilirken VATAN BİLGİSAYAR - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'u tam 4 gün geçti siparişin üzerinden ve ürünleri henüz hazırlayıp kargoya teslim edemedi bile. Gerçekten şaşırdım ve bunu hem müşteri temsilcisine telefonla aktardım, hemde site üzerinden mesaj attım. Ancak yine nafile. Çözüm yine bulamadılar. Sanırım bugün mesai bitimine kadar kargoya vermedikleri takdirde siparişimi iptal edeceğim. İnternetten satın almayı düşünen arkadaşlar için bence vatanbilgisayar.com üzerinden alışveriş yapmaktansa gidip rakiplerini tercih edin. Vatanbilgisayar paraya doymuş. Ama gidip şubeden teslim alıcam diyorsanız o zaman vatanbilgisayar'ı tercih etmenizde hiç bir sakınca yok.

Unutmadan bu şekilde sistem toplama işlemini sanalmarketim.com sitesi üzerinden yaptığınızda 60 TL değerinde kasa aydınlatmasıyla ilgili hediye ürünler verdiğini, toplam fiyatın vatandan -50 TL ucuz olduğunu söylemeliyim.

Ekran kartı geldi bu arada.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı