Asus HD7950 DirectCU II Top Ekranda Çizgi Sorunu

115

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2011
Mesajlar
539
Geçen Assassins's Creed:Brotherhood oynuyordum. Birden ekran çizik çizik oldu. Reset attım düzelmedi. Sonra acaba ekran kartında bir sorun var mıdır diye kasanın içini açtım. Ekran kartını çıkarttım, tekrar taktım ve sonra PC'yi yeniden açtım. Bu seferde oyunu açtığımda ekran kare kare oluyor, sonra AMD görüntü yöneticisi iletişimi kesti ve başarılı bir şekilde bu durumdan kurtuldu diyor. 5-10 dk sonra düzeliyor. Sadece Assassins Creed:Brotherhood'da değil, diğer tüm oyunlarda hatta filmlerde yapıyor.

20120901195108.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yapsan bile sıcaklık ile hiç bir alakası yok beyler. Veya driver. Sıcaklık gibi durumlarda veya güç kaynağı yetersiz geldiği durumlarda PC kendini kapatır. Çizginin driver veya başka bir şey ile alakası yok... Her an herkesin başına gelen bir şey değil çünkü. Bu demekdirki sistemdeki bir parçadan kaynaklanıyor, ufak bir şey.

Bana göre hiç ufak bi şey değil 4-5 gündür açmıyorum pcyi :D
 
Ufak bir şey derken sistemdeki ufak bir şeyden kaynaklanıyor dedim. ;)

- - - Güncellendi - - -

Şimdi neden kaynaklanıyor tam bilmiyoruz fakat sistemini komple bir servise gösterme şansın var mı? Bence bilen birisine kasayı götürmende fayda var. Ekran kartını, ana kartı, işlemciyi tek tek söküp göstermek yerine sistemi komple bir İnternet Cafe'ye veya bilen birine götürmen daha mantıklı olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bende assains creed 4 oynarken ekran kartım bozuldu ilk önce çizgilendi sonra pc restart attı çıkartım taktım ekran kartını bişiler yaptım nafile teknik servise yolladım şuan.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı