Asus HD7970 DirectCUII TOP Videolarda Donma

Ya şöyle gözünüzü seveyim adamın içine kurt düşürecek böyle ''OHAAA ONU MU ALDIN!'' türü yorumlar yapmayın. Hiç hoş değil. Gayette aynı işi yapacak bir kart...

Eyi tamam bir şey demedim ha. Kartta donanımsal bir sorun vardır gönder garantiye yapsınlar ama değiştireceksen NVIDIA al. Ahada soktum adamın kafasına NVIDIA fikrini.

Bende Asus HD 7970 Direct CU II Top ekran kartı kullanıyorum böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. Sürücünüzü güncellemenizi tavsiye ederim. Ben 30-40 GB boyutundaki Blue-Ray filmleri bile izleyebiliyorum. Hiçbir sorun yok. Sistemim de seninkinden daha düşük özelliklerde üstelik. Tavsiyem Catalyst 13.4 Beta sürücüsünü kurup tekrar denemeniz yönünde olacaktır. Umarım sorununuzu çözersiniz.

İade etmedim daha deneyeyim hemen.

- - - Güncellendi - - -

Yalnız hocam sürücüyü kuramıyorum Windows yanıt vermiyor sorunu veriyor ve reset atmak zorunda kalıyorum ama KLMCP kurdum.

Siz temiz bir Windows 8 64 Bir kurun önce. İşletim sisteminizde sorun olabilir.

W7 ultimate 64 bit kullanıyorum hocam net framework yazılımım falan hepsi var fakat yaklaşık 10 gündür aldığım sorunu artık almıyorum. Yeniden driver falanda yükleyemedim ama almıyorum işte. Tekrar sorunların başlamasını mı bekleyeyim yoksa direk iade mi edeyim çünkü yeni kart yeni karttır.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı