Asus k550c MAC OS X kuruabilir miyim ?

kenan biçer

Hectopat
Recep Hocam İyi pazarlar. Tır şöförüyüm, Şimdi İtalya'dayım, ASUS K550C Celeron (200€) almamı tavsiye edermisin.? Buna MAC OS X kuruabilirmiyim? Yada başka bir model tavsiyen varmıdır. İlginize Teşekkür ederim..

İntel GMA yada intel HD 2000 kullanıyor sanırım... Celeron işlemcilere intelHD4000 vermiyorlar, bildiğim kadarıyla... Hackintosh kurulsa bile ekran tad vermez... Fakat makine Asus x550ca ise İşlemcisi Intel-Pentium-Processor-2117U ve HD4000 desteği var sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kenan Bey halen yukarıdaki model ise Burak zaten gerekli cevabı vermiş. Ben size kriterler söyleyeyim:

• Core i serisi işlemci, tercihen Haswell
  • Onboard olacaksa en az HD 3000, tercihen HD 4000 GPU
  • Ekran kartı harici ise kesinlikle nVidia!
  • Ses kartı mümkünse Realtek
  • Ağ kartı mükünse Realtek, değilse Intel
  • Kablosuz ağ kartı mümkünse Broadcom ya da Ralink

Maalesef size kesin bu model diyemiyorum.

Öncelikle, Bayramınız kutlu olsun, Recep bey; Bu bilgi bana yeterli, Yeni Modeller burada uygun Fiyatla var, Ben sadece ağkartı ve ethernet kartı için sormuştum, Çünki bendeki ACER Travelmate 8572TG - Wİ-Fİ ve Ethernet kartı Broadcom BCM43225 sorun çıkarmıştı kextleri bulamamıştım. Sizinde Asus ile yakından alakadar olduğunuzu öğrendiğim için bilgi almak istedim. Evet bu modellere bakacam. Cevabınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı