J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 10 Temmuz 2022 #1 İyi bayramlar, arkadaşlar ne yaptıysam bir türlü format atamadım. ASUS K555LN.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 10 Temmuz 2022 #2 Jainless dedi: İyi bayramlar, arkadaşlar ne yaptıysam bir türlü format atamadım. ASUS K555ln. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşadığınız bölüm neresi? Biraz bilgi verseydiniz. Artı 0 Eksi
Jainless dedi: İyi bayramlar, arkadaşlar ne yaptıysam bir türlü format atamadım. ASUS K555ln. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşadığınız bölüm neresi? Biraz bilgi verseydiniz.
KS KS J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 10 Temmuz 2022 #3 Arrandale0 dedi: Sorun yaşadığınız bölüm neresi? Biraz bilgi verseydiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen uyarı aldım çok detay vermişim diye korktum ondan detay vermedim hocam gelişmiş seçeneklerde flash seçtikten sonra donuyor güvenli moddan atıyor. Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Sorun yaşadığınız bölüm neresi? Biraz bilgi verseydiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen uyarı aldım çok detay vermişim diye korktum ondan detay vermedim hocam gelişmiş seçeneklerde flash seçtikten sonra donuyor güvenli moddan atıyor.