ASUS laptopta bilgisayarı fişten çıkarınca aşırı performansı düşüyor

Baydar2

Femtopat
Katılım
10 Şubat 2024
Mesajlar
78
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming F15-RTX 3050 Intel İ5 11 Nesil-16 GB Ram-512 GB SSD-Hyperx Quadcast Mikrofon-Rampage Pulsar Kulaklık-Gamepower Saber RGB Klavye-Rampage Drop M3 Mause-Rampage Prote Laptop Fanı-Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Eğitmen
Kuzenimde Excalibur 4050 laptop var ve neredeyse bütün oyunları bilgisayar fişe takılı değilken oynaya biliyor ben bilgisayarı fişten çıkarınca oyun oynamayı bırak Google de araştırma yaparken bile çok yavaş çalışıyor, Valorant falan açmıyor beklesem her halde 10 dakika sürer. Ve eklemek istediğim yer Excalibur laptop fişi çıkarınca da aynı şekilde fanları falan çalışırken benim bilgisayarımın fanları çalışmıyor desem yalan olmaz. Bilgisayarı alalım 1 sene oldu aldığımdan beri böyledir bende herhalde bütün oyuncu bilgisayarları böyledir diye düşünüyordum. Kuzenimin bilgisayarı RTX4050 benimki RTX3050.
 
Denetim masasından güç seçeneklerini değiştirmeyi denediniz mi? Hangi model bilmiyorum ama Armoury Crate yükleyebiliyorsan oradan da pildeyken performansı yükselten seçenekleri seçebilirsin.
 
Denetim Masası'ndan güç seçeneklerini değiştirmeyi denediniz mi? Hangi model bilmiyorum ama Armoury Crate yükleyebiliyorsan oradan da pildeyken performansı yükselten seçenekleri seçebilirsin.

Armoury Crate var bende ASUS TUF kullanıyorum nereden yapabilirim tam olarak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı