ASUS Laptopun ekran bozulması

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 10.364
C

CanFakedead

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Bilişim bölümü okuyorum okula laptop götürüp getiriyom bugün yine götürdüm eve geldim ve açtım laptopu ekran aşağıdaki fotoğraf gibiydi. Bi kaç kez kapatıp açtım sorun ne sizce ? Okulda tıkır tıkır çalışıyodu gayet iyiydi nolduda böyle oldu anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Daha yeni laptop garanti filan halledermi bunu ?

20150119_140732.jpg

Önce bir monitöre bağlayıp sorunun anakart/ekran kartından mı panelden mi olduğunu kesin olarak bul. Ondan sonra servise götürürsün. Eğer anakart değişimi gerekiyorsa ve sen laptop'ın içini hiç açmadıysan garanti kapsamında anakartı değiştirirler, sorun paneldeyse (öyle görünüyor) dediğim gibi darbe yüzünden garanti dışı olarak ücretli yaparlar.

Merhaba. Dün laptopumun ekranı hiç anlam veremediğim şekilde bozuldu. Ekranın en altında çatkak gibi birşey var dikey çizgiler renkler birbirine girmiş vs. ASUS Online destekte konuştuğum adam iç cam kırılması olabilir dedi. Bugün teknik servise göndericem sizce ekran kırılması bize ne kadara patlar ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı