KingofAngband
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba. Dün Windows 8.1 Embedded sürümünün üstüne normal Windows 10 Pro kurmaya karar verdim. Sitede belirtilen her şeyi yaptım(USB'ye yazdırma vb.) ancak F8'den UEFI kurulumu seçtiğimde çalışmadı ben de MBR bölüm düzeniyle yazdırıp o şekilde denedim ve bu şekilde format attım.(İlk başta GPT ile yazdırmıştım) Şu anda bilgisayarın sürücülerinde, işleyişinde vb. bir sorun yok. Açılışında Uefi olduğu için anakartımın modeli olan Asus'un logosu geliyor. Ancak açılışta bu logo 3 sefer geliyor, birincisinde önce Asus logosu gözüküp ekranda solda komut işlemindeki beyaz çizgi gibi bir işaret çıkıp geçiyor bu birinci defa yaklaşık 2 3 saniye sürüyor, ikinci defada normal Asus'un o altında çıkan yuvarlak beyaz noktalar geçiyor bu da 5-10 saniye sürüyor, son olarak da üçüncüde, ikincisiyle aynı şekilde olduktan sonra açılıyor. Sorun nedir acaba? Yardımcı olacaklara teşekkürler şimdiden.
Hangi parçada sorun olduğunu bilmediğim için başlığa anakartı yazdım ancak işlemcimi de belirteyim; AMD FX X6 6300
Hangi parçada sorun olduğunu bilmediğim için başlığa anakartı yazdım ancak işlemcimi de belirteyim; AMD FX X6 6300