Çözüldü ASUS M5A97 LE R2.0 AMD MacOS Uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhabalar;
Benim için eskiden mac kullanmış olmama istinaden daha çok merak amaçlı aslında.

Donanımlarım;
ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) Anakart
Asus GT630 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Önbellek 125W 32nm İşlemci
Kingston 8GB HyperX Black DDR3 1600MHz CL10 Ram

Sistemim MacOS için kurulum için uygun mudur? Şimdiden teşekkür ederim.

AMD işlemciler için macOS High Sierra 10.13.6 üzerinde çalışıyorum, testleri geçerse vesayre yayınlayabiliriz. Önceliğimiz Mojave için Apple'ın kaynak kodlarını yayınlaması ve ardından kernel/çekirdek çalışmalarının ortaya çıkmasıdır AMD için. macOS High Sierra 10.13.3 AMD işlemciler için en stabil son sürümdür (amd-osx ve benzeri). Daha önce kealOS isminde bir kişisel bir projem olan dağıtımlar sunuyordum.

Stabil olarak çalışabilecek bir indirme link var mıdır, paylaşabilir misiniz?
Ya da şimdilik Recep Baltaş beyin de anlatımını yaptığı gibi sanal makinalar ile mi kullanmak gerekir?

Stabil olarak çalışabilecek bir indirme link var mıdır, paylaşabilir misiniz?
Ya da şimdilik Recep Baltaş beyin de anlatımını yaptığı gibi sanal makinalar ile mi kullanmak gerekir?
Ben sizin sisteminizin bir benzerini kullanmıştım macOS olarak AMD sistem. Ekran kartınız High Sierra ile uyum sorunu çıkarabilir fermi olduğu için.
Yabancı kaynak: amd-osx

Bende belirttiğiniz siteyi inceliyordum. Ancak "fermi" terimini anlayamadım. Ne demek istediniz?
GT 630 benim eskiden kullandığım bir ekran kartıdır. Ekran kartınız Fermi chipset diye geçiyor yanlışım yok ise. Sonuca gelirsek o kart uyumsuz güncel sürümlerde deneyimlediğimiz kadarı ile.
Not: Nasıl GTX 1050 falan Pascal serisi diye geçiyorsa bu kart ise Fermi.

GT 630 benim eskiden kullandığım bir ekran kartıdır. Ekran kartınız Fermi chipset diye geçiyor yanlışım yok ise. Sonuca gelirsek o kart uyumsuz güncel sürümlerde deneyimlediğimiz kadarı ile.
Not: Nasıl GTX 1050 falan Pascal serisi diye geçiyorsa bu kart ise Fermi.

İlginiz için teşekkür ederim. Şimdilik sanal makina ile tecrübelemek yeterli olacak o halde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı