ASUS M5A97 R2.0 BİOS Güncellenmemesi

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 3.818
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla hiç haberim yok nasıl öğrenebilirim? Ayrıca USB ile alakası olduğunu sanmıyorum. Dosya bozuk. Başka güncelleme indiriyorum oluyor ama BİOS güncelleme indiriyorum olmuyor.

Bende usb'den dolayı bir hata kaynaklanmıştı da ondan sormuştum. Meğersem usb başka bir formatta biçimlendirilmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB diski fat32 formatında biçimlendirin. Rar'lı dosyanın içerisindeki esas güncelleme dosyasını çıkartın. Dosya ismini M5A97R2.cap olarak (. cap uzantısına dokunmayın) değiştirin. USB belleğin içerisine atın. USB belleği anakartın arka kısmında bulunan yeşil renkli bios flashback olan yere takın. Sonrasında biostan tool sekmesine tıklayıp yönergeleri izleyerek güncelleme işlemini yapın.

Evet güncelledim. İlk önce asusun sitesinden indirdim uygun bios dosyasını, ardından zipten çıkardım ve usb'nin içine attım. Bios'a girdim ardından advanced modeye tıkladım. Yukarıdaki bölümlerden tools kısmına geldim ve Asus ez flash 2 utility'ye girdim. Usb'yi seçtikten sonra güncellendi. Bu videoyu izlemediysen sana yardımcı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seyit abi Yeşil port olan BIOS FlashBack yerine takmaya gerek yok. Her hangi bir USB portuna takmaları yeterli.

USB diski fat32 formatında biçimlendirin. Rar'lı dosyanın içerisindeki esas güncelleme dosyasını çıkartın. Dosya ismini M5A97R2.cap olarak (. cap uzantısına dokunmayın) değiştirin. USB belleğin içerisine atın. USB belleği anakartın arka kısmında bulunan yeşil renkli bios flashback olan yere takın. Sonrasında biostan tool sekmesine tıklayıp yönergeleri izleyerek güncelleme işlemini yapın.
Dediğiniz gibi yaptım herşeyi şimdi BİOS'a girip deniyeceğim. Eğer güncellenirse ne gibi ayarlar yapılması gerekir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı