CanSaribal
Kilopat
DirectKey butonuna PC kapalıyken mi basacağım?
Bios'umun eski sürümü 1903'müş. Ben 2501'e gücelledim. Güncelleme sonrası "bios güncelleme bitti, PC yeniden başlatılacak" denilen ekranda onay verine PC yeniden başladı ve Artık PC anakart açılış ekranında takılı kalıyor. O ekranda üstte sırasıyla işlemci, RAMi HDD bilgileri yazıyor. Altta ile
Please enter setup to recovery BIOS setting.
No keyboard detected!
Press F1 to Run SETUP
yazıyor ve o ekranda kalıyor.
@Recep Baltaş ben ne yapayım şimdi?
@Recep Baltaş abi hala bekliyorum bi akıl ver lütfen.
@Recep Baltaş bi çözümünüz yoksa PC'yi götüreyim de bi bakkalda falan farklı bi klavye ile denesinler, bi'şey yapsınlar. Lüften cevap verin. 1 saattir bekliyorum.
Bios'umun eski sürümü 1903'müş. Ben 2501'e gücelledim. Güncelleme sonrası "bios güncelleme bitti, PC yeniden başlatılacak" denilen ekranda onay verine PC yeniden başladı ve Artık PC anakart açılış ekranında takılı kalıyor. O ekranda üstte sırasıyla işlemci, RAMi HDD bilgileri yazıyor. Altta ile
Please enter setup to recovery BIOS setting.
No keyboard detected!
Press F1 to Run SETUP
yazıyor ve o ekranda kalıyor.
@Recep Baltaş ben ne yapayım şimdi?
Anakartın üstünde DirectKey diye bir tuş var. Ona basıp doğrudan BIOS'a girebilirsin. Daha sonra da fare ile BIOS'u güncelleyebilirsin
Eki Görüntüle 4891
Ya da USB BIOS FlashBack ile:
ASUS USB BIOS Flashback nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal
@Recep Baltaş abi hala bekliyorum bi akıl ver lütfen.
@Recep Baltaş bi çözümünüz yoksa PC'yi götüreyim de bi bakkalda falan farklı bi klavye ile denesinler, bi'şey yapsınlar. Lüften cevap verin. 1 saattir bekliyorum.