Asus MG248QR ghosting sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ghosting olduğunu sandığım bir problemim var. Ama monitörden mi yoksa ekran kartından mı bilmiyorum.
Monitörüm: Asus MG248QR 144Hz 40Trace free ve G-SYNC açık oynuyorum.
Ekran kartım 1660Ti
Sorun arkada bir duvar veya cisim olunca oluyor.
Her renkte oluyor ama çokluğu ve azlığü değişiyor.
Bu sorunu çözebilme ihtimalim var mı?
Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video 2:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.
Bu arada bu monitörü almayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Ciddi anlamda rezil bir monitör. Ghosting sorunu yüzünden servise gönderdim değişim çıkmadı. Yani bendeki monitörde bir sıkıntı yok genel olarak bu modelde var bu sorun.

Rainbow oynuyor musunuz? Gittiğim her markette bu modeli kontrol ettim hepsinde vardı.

Belki de vardır ben fark etmemiş olabilirim Rainbow oynamıyorum, PUBG'de hiç karşılaşmadım Bu yerden ayarlamaları yaptım 144 Hertz için 40 TR, üst frekanslar için 30 varsa ideal olabilir diyorlar fakat 20'de bıraktım ama dediğim gibi 60'da da bende problem olmadı. Bu arada monitör ayarların da "Blue light filter " seviye 1 yaptığımda monitörü kapatıp açtığımda ya da PC'yi, ayar sıfırlanıyordu servise yolladım anakartı değiştirdiler belki onla alakası var mıdır bilemem.

H
Belki de vardır ben fark etmemiş olabilirim Rainbow oynamıyorum, PUBG'de hiç karşılaşmadım Bu yerden ayarlamaları yaptım 144 Hertz için 40 TR, üst frekanslar için 30 varsa ideal olabilir diyorlar fakat 20'de bıraktım ama dediğim gibi 60'da da bende problem olmadı. Bu arada monitör ayarların da "Blue light filter " seviye 1 yaptığımda monitörü kapatıp açtığımda ya da PC'yi, ayar sıfırlanıyordu servise yolladım anakartı değiştirdiler belki onla alakası var mıdır bilemem.
Hocam sadece GTA 5 de ve Rainbowda belli oluyor.
GTA 5 ise çok az.

H.
Hocam sadece GTA 5'de ve Rainbow'da belli oluyor.
GTA 5 ise çok az.

144 FPS'e kitleyip 40 trace Free'de dene, eğer sabit bırakmıyorsan 20 trace Free'de dene bakalım olmaması gerekiyor aslında. Bende birçok hikaye modlu oyunlar oynadım en ufak olsa hemen fark ederdim. G-Sync'i kapat competitive oyunlarda gerek yok NVIDIA'dan kapat sonra ayarlardan Adaptive-Sync kapat öyle deneyebilirsin.

144 FPS'e kitleyip 40 trace Free'de dene, eğer sabit bırakmıyorsan 20 trace Free'de dene bakalım olmaması gerekiyor aslında. Bende birçok hikaye modlu oyunlar oynadım en ufak olsa hemen fark ederdim. G-Sync'i kapat competitive oyunlarda gerek yok NVIDIA'dan kapat sonra ayarlardan Adaptive-Sync kapat öyle deneyebilirsin.
40 ve 20 ikisinde de oluyor. GTA 5 de 40 da geçiyor ama Rainbowda var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı